Ανατριχίλα

Είναι στιγμές που δεν περιγράφονται. Καταγράφονται στη μνήμη και στις καρδιές όσων τις έζησαν, όσων είχαν την τύχη να είναι εκεί.

Η ομάδα… τιμής στον αδικοχαμένο Γιώργο Έχλερτ, νίκησε την ομάδα… τιμής στον αδικοχαμένο Λάμπη Γραμματόγλου με 46-37. Ποιος μετρούσε, όμως;

Κάθε καλάθι προκαλούσε το αυθόρμητο ζεστό χειροκρότημα των 800 και πλέον μπασκετόφιλων, που πήγαν από πολύ νωρίς στο κλειστό του Απόλλωνα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα επίδειξης των αθλητών με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Το θέαμα ήταν μοναδικό. Όχι

τόσο γιατί είδαμε πολλά καλάθια, ωραίες φάσεις, αιφνιδιασμούς, αλλά γιατί αυτά τα παιδιά, μόνο που βρίσκονται πάνω στο παρκέ, έχουν φτάσει πολύ πιο μακριά απ' ό,τι καθένας μας μπορεί.

Το φινάλε ήταν η αρχή για ένα ξέσπασμα από την εξέδρα, με τις άδειες θέσεις να έχουν μειωθεί αισθητά και το χειροκρότημα να ξεπερνά τα όρια της αποθέωσης. Το άξιζαν αυτά τα παιδιά, ήταν το μήνυμα από τον κόσμο της Πάτρας για να συνεχίσουν τη μεγαλειώδη προσπάθεια.

Λίγο πριν αποχωρήσουν το "ζντο" ήταν ένα… γεια στα φιλαράκια εκεί ψηλά. Στον Γιώργο Έχλερτ και στον Λάμπη Γραμματόγλου.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη σύζυγο του αείμνηστου Γιώργου Έχλερτ, Ειρήνη Πετραντωνάκη.

Διαιτητές: Τσούντσουρας, Καμήτσος, Αναγνωστοπούλου.
Τα δεκάλεπτα: 12-15, 24-25, 32-31, 46-37.
ΕΧΛΕΡΤ (Γιώρας): Κωνσταντινόπουλος 2, Γαλάτση, Τάκης, Χατζηδημητρίου 2, Τσίπρας, Τριανταφύλλου 4, Φιλίππου, Κοντογιάννης 2, Μανώλης, Μακρής 24, Σγαρδέλης 4, Γιώρας 8.
ΓΡΑΜΜΑΤΟΓΛΟΥ (Χατζής): Χαμαντί 5, Μαλάτος, Ράσσα 2, Χαλδαίος 4, Παππάς 8, Κουνιάς, Δαούλας, Ζαραγκότας 8, Αράπογλου 2, Χατζής 2, Διμπιτούζης 2, Τσιντάρης 4.

Πάτρα, αποστολή

Keywords
Τυχαία Θέματα