Το δυναμικό «μπάσιμο» της «Λόκο» για Παπανικολάου

Η επικείμενη επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στην Ευρώπη, έχει απασχολήσει ουκ ολίγους ευρωπαϊκούς συλλόγους και μάλλον σε όλα τα... μήκη και πλάτη της Γηραιάς Ηπείρου. Τις τελευταίες ώρες, φαινόταν να υπάρχει μία «μετωπική» σύγκρουση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τον διεθνή φόργουορντ, επιδιώκοντας μία σπουδαία κίνηση με το να τον επαναφέρουν στην Ελλάδα,

αλλά οι δύο «αιώνιοι» έχουν δυνατούς αντιπάλους να αντιμετωπίσουν, αν θέλουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ως μεγαλύτερος κοινός «εχθρός» εμφανίζεται η Λοκομοτίβ Κουμπάν που φαίνεται να έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση και αποτελεί μια σοβαρή ενναλακτική επιλογή για τον πρώην παίκτη των Άρη, Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα, Χιούστον Ρόκετς και Ντένβερ Νάγκετς, προκειμένου να αφήσει το ΝΒΑ. Η ρωσική ομάδα δείχνει να πληροί τις απαιτήσεις του «Παπ», ο οποίος έχει να σκεφτεί άλλες δύο σημαντικές παραμέτρους.

Αρχικά, αν συμφωνήσει με τη «Λόκο», θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο είχε φτάσει στην back-to-back κατάκτηση της Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό, αναδεικνυόμενος ως ένας από τους κορυφαίους των Πειραιωτών και ανεβάζοντας το «κασέ» του σε επίπεδα διόλου ευκαταφρόνητα για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα. Επιπροσθέτως, δε θα ήθελε σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην χώρα να δημιουργήσει τις οποιεσδήποτε... εντυπώσεις γύρω από το πρόσωπό του και το Κράσνονταρ του προσφέρει αυτή την απαραίτητη ησυχία.

Όλα αυτά, αν παράλληλα σκεφτούμε ότι πρόκειται για μία ομάδα με εξαιρετική πορεία έως τώρα στην Ευρωλίγκα, χωρίς να χαρακτηρίσουμε «ανεδαφικό», ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί βάσει εμφανίσεων, ένα από τα «μαύρα άλογα» για το Final-4. Ο κόουτς Μπαρτζώκας, επομένως, έχει αρκετά «όπλα» για να πείσει τον άλλοτε παίκτη του να βρεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του, ώστε να διεκδικήσει την αγωνιστική του «αναγέννηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα