Τίποτα δεν την σταματά!

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής) είναι ένα από τα στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή όλων αυτή την Κυριακή. Η "Βασίλισσα" άλωσε την έδρα της Χαλκίδας με άνεση συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της. Αυτό και άλλα πολλά στο Top 5 του basketblog.gr για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν σταματά πουθενά!

Δύσκολη έξοδος; Όχι για την ΑΕΚ! Η "Ένωση"

πέρασε σαν σίφουνας από τη Χαλκίδα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 71-60 παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δείχνοντας πως δεν έχει όρεξη για… αστεία. Η "Βασίλισσα" φρόντισε να "καθαρίσει τη μπουγάδα" από το πρώτο μέρος (49-31 στο 20') και στην επανάληψη να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Η συνέχεια αναμένεται να με μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την ΑΕΚ αφού η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου δείχνει να βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Και τώρα… κρας τεστ

Το ζητούμενο στο παιχνίδι με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου δεν ήταν άλλο, παρά η νίκη. Έτσι, κι αλλιώς ενδεχόμενη εντός έδρας απώλεια θα δημιουργούσε "τριγμούς" στο οικοδόμημα του Αμύντα Δάφνης που στοχεύει στην άμεση επιστροφή στα παρκέ της Α2. Έστω και δύσκολα, όμως, οι "πορτοκαλί" πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί μια σημαντική "ψυχολογική ένεση" εν όψει της μητέρας των μαχών της φετινής σεζόν. Φυσικά αναφερόμαστε στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, εκεί όπου η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου θα κληθεί να περάσει από ένα πολύ δυνατό κρας τεστ. Θα τα καταφέρει;

Τον "κρατάει" η έδρα του

Η διατήρηση του αήττητου της έδρας αποτελεί ένα σημαντικό θέμα για τον Πανερυθραϊκό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Και μέχρις στιγμής η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή δείχνει να τα καταφέρνει σε ικανοποιητικό βαθμό αφού μετά τον Χολαργό, κέρδισε στα βόρεια προάστια και την Ένωση Ιλίου (70-61) δείχνοντας πως καμία ομάδα δεν πρόκειται να περάσει… εύκολα στο γήπεδό της.

Πέρασε αναίμακτα την "ποινή"

Η ποινή αποχής του Τόλη Καρνέση από τον πάγκο της Νήαρ Ηστ έληξε προχθές, χωρίς, όμως, ουσιαστικές συνέπειες. Οι "κόκκινοι" κέρδισαν εντός έδρας τον Έσπερο ΑΟΠΑ στην παράταση (72-71) συνεχίζοντας να διατηρούν αλώβητη την έδρα τους. Το έργο της σωτηρίας είναι αρκετά δύσκολο, αλλά με εμφανίσεις όπως η προχθεσινή, τότε στην Καισαριανή μπορούν να αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρουν.

Κινδύνευσε, αλλά τα κατάφερε

Η επιστροφή στις νίκες είναι γεγονός για τον Αετό, ο οποίος κέρδισε άγχος και Χολαργό (88-80) παραμένοντας σε επαφή με το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Οι νεοφώτιστοι λίγο έλειψε να την… πάθουν εντός έδρας από τους "μπλε", αλλά με τον Τύρλα να δείχνει μέρος των δυνατοτήτων του και να σκοράρει 24 πόντους, πήραν ένα σημαντικό δίποντο, που τους κρατά στο γκρουπ των ομάδων που κοιτούν… ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα