Θρίαμβος του Στεφ Κάρι από τα 7,25μ. στο All Star Game!!!

Θεωρείται ο κορυφαίος σουτέρ του ΝΒΑ. Πρόσφατα έγινε ο γρηγορότερος παίκτης που φτάνει τα 1.000 εύστοχα τρίποντα στην Λίγκα! Και εκτός του ότι έχει κάνει τα σουτ από τα 7,25μ. κάτι σαν... λέι-απ, φέτος αναδείχθηκε και 1ος στην ψηφοφορία του κοινού για το All Star Game!!! Ο Στεφ Κάρι κατέκτησε τα ξημερώματα της Κυριακής (15/2) τον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game

στο Barclays Center του Μπρούκλιν, με μία εκπληκτική «παράσταση» στον τελικό, με 27π. και 13/14 τελευταία σουτ του!!! Ο σταρ των Ουόριορς επικράτησε στον τελικό του συμπαίκτη του, Κλέι Τόμπσον (14π.) και του γκαρντ των Καβς, Κάιρι Ίρβινγκ (17π.), ενώ στον 1ο γύρο είχε 23π. και οι δύο άλλοι φιναλίστ από 24 και 23. Η φετινή ιδιομορφία του διαγωνισμού ήταν πως οι 8 συμμετέχοντες είχαν, εκτός από την πολύχρωμη μπάλα σε καθεμία από τις 5 θέσεις, που μετρά για 2π., δικαίωμα να επιλέξουν μία θέση στην οποία και οι 5 μπάλες μετρούσαν διπλές... Στον 1ο γύρο, αγωνίστηκαν επίσης οι Ουέσλι Μάθιους (Μπλέιζερς-22β.), Τζέι-Τζέι Ρέντικ (Κλίπερς-17), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς-15), Κάιλ Κόρβερ (Χοκς-18), Μάρκο Μπελινέλι (Σπερς-18).

Αν η νίκη σε έναν διαγωνισμό τριπόντων είναι και θέμα ψυχολογίας ή βραδιάς, ο θρίαμβος του Πάτρικ Μπέβερλι σε εκείνον των δεξιοτήτων δεν ήθελε μόνο... δεξιότητες. Αλλά και καλό σουτ από έναν απρόσμενο νικητή. Ο γκαρντ των Ρόκετς κατάφερε να κερδίσει (και να χαρίσει 30.000 σε μία σχολική υποτροφία σε έναν πιτσιρικά) παρά το γεγονός πως ήταν αργός τόσο στον ημιτελικό με τον Τζεφ Τιγκ όσο και στον τελικό με τον Μπράντον Νάιτ των Μπακς. Ο «Μπεβ», όμως, άλλοτε παίκτης και του Ολυμπιακού, αν και καθυστέρησε στις αρχικές δεξιότητες και βρέθηκε πολλά μέτρα πίσω από τους αντιπάλους του, ήταν εκείνος που πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο που έκρινε τον τίτλο! Αν και στη σεζόν σουτάρει μόλις με 36,5% από τα 7,25μ.. Ο Νάιτ, για να φτάσει στον τελικό είχε αποκλείει τους Τρέι Μπερκ (Γιούτα) και Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς). Στις άλλες αναμετρήσεις των προημιτελικών, ο Μπέβερλι επικράτησε του Αϊζάια Τόμας (Σανς), ο Τζεφ Τιγκ (Χοκς) νίκησε τον ρούκι των Μάτζικ, Έλφριντ Πέιτον και ο Κάιλ Λάουρι υπέταξε τον Ντένις Σρέντερ των Χοκς.

Στον αγώνα Shooting Stars, στον οποίο συμμετέχουν ένας εν ενεργεία παίκτης, ένας παλαίμαχος σταρ και μία παίκτρια του WNBA, η ομάδα του Κρις Μπος κατακτάει το τρόπαιο για 3η διαδοχική σεζόν! Ο φόργουορντ/σέντερ των Χιτ είχε συμπαίκτη τον Ντομινίκ Ουίλκινς και την Σουίν Κας και στον τελικό κατέγραψε χρόνο 57΄΄, με τον «Νικ» να σκοράρει το νικητήριο τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου! Η Team Westbrook δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλα τα στάδια του παιχνιδιού, αφού είχε 0/26τριπ. από το κέντρο... Στους ημιτελικούς, η Team Bosh είχε χρόνο 30΄΄, με τον Μπος να σκοράρει από το κέντρο το πρώτο σουτ(!), η Team Westbrook είχε 35,2΄, η Team Curry 47΄΄ και η Team Millsap καθυστέρησε και είχε 51,4΄.

Keywords
Τυχαία Θέματα