Θεαματικός ο Θανάσης, νίκη με ανατροπή για Ανδόρα (vids)

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό για την Ανδόρα, η οποία επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 71-77, πετυχαίνοντας μάλιστα ανατροπή στο φινάλε. Ο αγώνας αυτός, ήταν και το ντεμπούτο του Θανάση Αντετοκούνμπο με την ομάδα του μικρού κρατιδίου ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από πολύ νωρίς, καθώς ήταν ορεξάτος και πρόσφερε άφθονο θέαμα στο κοινό που παρευρέθηκε στο «Παβεγιό Σαντ Χουλιά».

¡¡Y @Thanasis_ante43 vuelve a volar!! Espectacular alley oop a pase de Nacho Martín

#LigaEndesa pic.twitter.com/fy7SVUbEOK

Liga Endesa (@ACBCOM) 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ανδόρα, πάντως, ήταν εκείνη που κατάφερε μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (18-18), να προπορευτεί και κυρίως χάρη στην εξαιρετική της άμυνα να πάει στα αποδυτήρια, ούσα μπροστά στο σκορ (30-36). Η νεοσύστατη ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως, ξεκίνησε «φουριόζα» μετά την ανάπαυλα και «εξαπέλυσε» αντεπίθεση, χάρη στην οποία πήρε τα ηνία, με το επιμέρους σκορ να φτάνει στο 24-13 για την τρίτη περίοδο (54-49). Μέχρι το 38ο λεπτό της αναμέτρησης, μάλιστα, ήταν εκείνη που κρατούσε τις τύχες του αγώνα, αλλά ο Στέβιτς με καλάθι του διαμόρφωσε σε εκείνο το σημείο το 70-71 για την Ανδόρα. Το σερί έφτασε συνολικά στο 0-10 από το 70-65 του 37ου λεπτού για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και πάλι με «όπλο» την ανασταλτική τους προσήλωση, πήραν το «ροζ φύλλο».

Για το σύνολο του Χοάν Πεναρόγια, οι Τόντσινιτς και Ουόκερ είχαν από 13 πόντους και 10 ριμπάουντ μαζί, με τον Στέβιτς να προσθέτει 12 πόντους και επτά ριμπάουντ. Ο Αντετοκούνμπο, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 5 πόντους, 2/3 δίποντα, 1/4 βολές, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, 4 λάθη και δύο μπλοκ. Για την Μπέτις, 14 πόντους με 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, σημείωσε ο Τσέρι.

Explosivo en ataque y también en defensa, @Thanasis_ante43 Antetokounmpo coloca un tremendo tapón pic.twitter.com/dNegLuphki

Liga Endesa (@ACBCOM) 3 Σεπτεμβρίου 2016

¡Vaya manera de arrancar el encuentro! Alley-oop para un @Thanasis_ante43 que vuela y machaca sin piedad el aro pic.twitter.com/0P3rGB6GcC

Liga Endesa (@ACBCOM) 3 Σεπτεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα