Θα υπάρξει μέλλον στους Σίξερς, αν...

Λίγο οι κάκιστοι χειρισμοί των διοικούντων του οργανισμού με τις άστοχες επιλογές, λίγο οι ατυχίες με τους τραυματισμούς, έχουν κάνει τους Σίξερς μια από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών στο ΝΒΑ. Φέτος, υπήρχε αισιοδοξία για αλλαγή σκηνικού, όμως ο τραυματισμός του Μπεν Σίμονς έκοψε... μαχαίρι τα όνειρα.

Η ομάδα της Φιλαντέλφια προσπαθεί να βρει το δρόμο της, αλλά δεν είναι εύκολο. Το μέλλον σίγουρα της ανήκει, αρκεί να γυρίσει υγιής ο κατά πολλούς

διάδοχος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπεν Σίμονς, και να "δέσει" αρμονικά με τους υπόλοιπους. Το ρόστερ είναι αρκετά ταλαντούχο, αν και ο λάθος σχεδιασμός το έχει παραφορτώσει στους ψηλούς.

Μετά από 24 παιχνίδια, έχουν σημειωθεί μόλις 6 νίκες, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως υπάρχει ζωή και αυτό φάνηκε και με τη μεγάλη νίκη στο Ντιτρόιτ, όπου έλειπε μάλιστα ο Εμπίντ. Η ευρωπαϊκή ταυτότητα με τους Ερσάν Ιλιασόβα (14.2 πόντοι, 6.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ), Σέρχι Ροντρίγκεθ (8.6 πόντοι. 6.8 ασίστ) και Ντάριο Σάριτς (10.2 πόντοι, 6 ριμπάουντ) δίνει πλεονέκτημα στην τακτική και στο set παιχνίδι.

Ο Ζοέλ Εμπιντ αποτελεί το μεγάλο όπλο,όντας πρώτος σκόρερ (18.7 πόντοι) και ριμπάουντερ (8.8), αλλά είναι "πολυτέλεια" για μια ομάδα που παλεύει να "χτίσει" κάτι καλό, η συνύπαρξή του στο ρόστερ με τον Οκαφόρ, τον Νόελ και τον Σάριτς. Κάποιος εξ' αυτών θα πρέπει να δοθεί με ανταλλαγή, μιας και σπανίζουν οι καλοί ψηλοί στο ΝΒΑ, για να έρθει ένας ποιοτικός περιφερειακός σκόρερ. Αυτός, δηλαδή, που θα προσφέρει μακρινό σουτ και ηγετικότητα, για να αλλάξουν οι Σίξερς επίπεδο όταν γυρίσει και ο Σίμονς!

Keywords
Τυχαία Θέματα