Θα μας ..τρελάνει η Ευρωλίγκα!

Αξιον απορίας είναι το πρόγραμμα που όρισε η Ευρωλίγκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων σαν να μην έχουν πάρει χαμπάρι οι υπεύθυνοι τι γίνεται ή θα τι γίνει και ότι μπορεί να έχουμε και διακωμώδηση του αθλήματος. Και αυτό καθώς κόντρα σε κάθε λογική και πρακτική όλων των λιγκών, αυτή πάει στην τελευταία αγωνιστική με διαφορετικές μέρες και ώρες σε ματς που όλοι σχεδόν θέλουν να ξέρουν τι κάνει ο άλλος !

Στον 1ο όμιλο για παράδειγμα τα ματς είναι ίδια μέρα αλλά το Παρτίζαν-ΤΣΣΚΑ αρχίζει νωρίτερα κατά 15' και μετά είναι το κρισιμο της Ναντέρ με την Φενέρ που και οι

δύο θέλουν να ξέρουν το αποτέλεσμα (ειδικά η Ναντέρ) του Βελιγραδίου! Η Εφές παίζει μια ώρα νωρίτερα από την συνάντηση της Μπάμπεργκ με την Ζαλγκίρις και αν χάσει η τούρκικη ομάδα τότε το κανουν και ..φιλικό στην Γερμανία με απλή νίκη της Μπάμπεργκ και περνάνε και οι δύο!

Το Σιένα-Μάλαγα γίνεται μια ώρα μετά το Μπάγερν-Γαλατά όπως και στον όμιλο του Παναθηναϊκού το δικό του ματς είναι Πέμπτη και έτσι στο Λαμποράλ-Κούμπαν διαλέγουν ότι θέλουν! Απίστευτα πράματα και μέγα γκέλα της διοργανώτριας που και δια διαφημιστικούς και τηλεοπτικούς λόγους έπρεπε να τα πάρει όλα πίσω όπως κάνει το Τσάμπιονς Λιγκ και όλες οι λίγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα