Τελικά, πόσο πάει το "μαλλί"... Kyrie;

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των Cleveland Cavaliers, ο Kyrie Irving, έχασε πολλά παραπάνω από μια πληγωμένη υπερηφάνεια την προηγούμενη Πέμπτη (22/01), όταν και δεν ψηφίστηκε στην πρώτη 5άδα για το επερχόμενο All Star Game.

Το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός guard του Cleveland, υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο

επέκτασης της συνεργασίας του με την ομάδα, δεδομένου πως το πρηγούμενο ειχε υπογραφεί όσο ήταν ακόμη rookie. Ωστόσο σε περίπτωση που ψηφιζόταν στην αρχική 5άδα για το All Star Game, ή ακόμα αν έβγαινε MVP, θα εισέπραττε τεράστια bonus, βάση της διάταξης "Derrick Rose".

Πιο συγκεκριμένα, ο Irving έχασε 7-10 εκ. δολλάρια, λόγω της απουσίας του από τους starters τους All Star Game, καθώς ακυρώνεται ο όρος που υπήρχε στο συμβόλαιό του (90.000.000$). Ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει το μισθό του (για το επόμενο salary cup), σε περίπτωση που ψηφιστεί MVP από τους fans του All Star Game, ή αναδειχτεί MVP της σεζόν, γεγονός που θεωρείται απίθανο.

Ο Irving θα πάρει και την επόμενη χρονιά 14.000.000$ και έτσι δεν πληγώνεται οικονομικά. Ωστόσο το γεγονός πως αγωνίζεται σε μία ομάδα με πολλούς σταρ, πως πέρυσι αναδείχτηκε MVP του All Star Game, αλλά και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας του, κάνει την απώλεια αρκετά σημαντική.

Οι πιθανότητες να τον ψηφίσουν οι coaches και να συμμετάσχει είναι υπέρ του, ωστόσο με 21π και 5 asist ανά παιχνίδι, δύσκολα θα χωνέψει πως δεν είναι ήδη στις επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα