Νέα...Κηφισιά με ξεκάθαρους ρόλους...με τον Ρεμεκούν να τελειώνει!

Μια άλλη Κηφισιά παρακολούθησαν όσοι είχαν την ευκαιρία να δούνε το χθεσινό (26/1) παιχνίδι της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου με τον Παναθηναϊκό, καθώς παρά την οριακή ήττα με 66-72 έδειξε να βρίσκει ξεκάθαρους ρόλους, και να αλλάζει μορφή μετά το μπέρδεμα που υπήρχε στο ρόστερ της στον πρώτο γύρο, με την υπερφόρτωση του.

Ο Νίκος Λιακόπουλος με 19 πόντους (3/6 τριπ.) και 4 ασίστ έδειξε να είναι ο άνθρωπος ο οποίος ξέρει να καθοδηγεί άψογα την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ενώ Εξαβιέρ Σάϊλας (23 π.) για ένα ακόμα παιχνίδι απέδειξε ότι είναι ο σκόρερ που έλειπε, παρότι πήρε

και κάποια τραβηγμένα σουτ, κυρίως λόγω του ενθουσιασμού του. Επίσης έδειξε καλά αμυντικά στοιχεία, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να κάνει ματ στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να του κόβει το γρήγορο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Μαυροεϊδής (12 π., 12 ριμπ.) παραμένει λίρα εκατό, καθώς η εμπειρία του, αλλά και η ποιότητα του καλύπτουν τα αργά του πόδια, ενώ το μοναδικό του πρόβλημα βρίσκεται στην άμυνα, καθώς δεν υπάρχει ο παίκτης που θα του δώσει βοήθειες, με αποτέλεσμα στον ένας με έναν ο Μπατίστα (24 π.) να μην έχει πρόβλημα.

Αυτό το σημείο που δείχνει να αλλάζει την ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας της Κηφισιάς είναι η παρουσία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, που πραγματικά η επάνοδος του χαροποιεί όλους στον χώρο του μπάσκετ. Δυνατά πατήματα, καλή άμυνα, διάθεση, ποιότητα, παρότι δεν του μπήκαν τα σουτ, και σίγουρα ένας καλός Βασιλόπουλος, μόνο επίπεδο μπορεί να αλλάξει στην Κηφισιά. Σε μέτριο φεγγάρι βρίσκεται ο Ντούβνιακ, έχοντας χάσει τον ρόλο του ενώ ο Ντέιβις πλέον είναι αναπληρωματικός του Σαϊλας.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου ακούει στον δεύτερο παίκτη ρακέτας, με τον Πέτρο Μελισσαράτο να έχει τεράστιο ταλέντο, αλλά να θέλει παιχνίδια, ενώ μεγάλη απογοήτευση αποτελεί ο Κόρι Ρεμεκούν, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο 24χρονος Αμερικανός, σε 10 παιχνίδια στην Κηφισιά έχει 2 πόντους κατά μέσο όρο, όντας η μεγάλη απογοήτευση, καθώς δεν μπορεί να προσφέρει όσα απαιτούνται, με τη Νέα Κηφισιά να στρέφεται στη αντικατάσταση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα