Ταραχώδης η συνέλευση της ΑΕΚ!

Επεισοδιακή ήταν η Γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τα αίματα να ανάβουν αρκετές φορές, και ειδικότερα όταν εμφανίστηκε σε αυτή ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο οποίος θέλησε να συμμετέχει στην υπό σύσταση ΚΑΕ, με την λογική ότι και αυτός ήταν παρών και πλήρωνε τόσο καιρό την ομάδα.

Ωστόσο η παρουσία του εξόργισε πολλά από τα μέλη και τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι σχεδόν τον προπηλάκισαν

απευθύνοντας του ύβρεις και απειλές. Σχεδόν την ίδια αντιμετώπιση είχε και ο Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Αναφορικά με το τμήμα μπάσκετ η Γ.Σ ενέκρινε μια πενταμελή επιτροπή (Αλεξίου, Κατσαδήμας, Χήνας, Μπέργκοβιτς, Ξενοφωντίδης), η οποία θα τρέξει τις διαδικασίες ώστε να συσταθεί η νέα ΚΑΕ. Η καταλυτική ημερομηνία για να κατατεθεί ο φάκελος είναι η 7η Αυγούστου ώστε να υποβληθεί στην ΕΕΑ ο σχετικός φάκελος για την συμμετοχή της Ένωσης στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Αλεξίου στην τοποθέτηση του δεν ανέφερε ποια πρόσωπα θα αποκτήσουν τις μετοχές της νέας ΚΑΕ ενώ θέλησε ουσιαστικά να κάνει την δική του...ντρίπλα, τονίζοντας ότι δεν «Δελημπαλταδάκης δεν υπάρχει» ενώ ανέφερε ότι ούτε ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει κλείσει , καθώς δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία: «Δεν έχει κλείσει ο Γιαννάκης. Συζητάμε μαζί του, συζητάμε με τον Ζιάγκο και με όλους».

Ωστόσο η συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ κλεισμένοι είναι και οι Νίκος Λινάρδος και Νίκος Φιλίππου. Ο Λινάρδος θα αναλάβει την θέση του βοηθού του «δράκου» ενώ ο Φιλίππου θα αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ.

photo...aekbcfans.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα