Παίζουν μόνοι τους για Λαβ οι Καβς!

Οι Σέλτικς δεν μπήκαν ποτέ δυναμικά στο παιχνίδι της ανταλλαγής του Κέβιν Λαβ. Οι Ουόριορς δεν σκέφτηκαν σοβαρά να παραχωρήσουν τον Κλέι Τόμπσον για τον σούπερ-σταρ των Γουλβς. Οι Νάγκετς έκαναν την κίνησή τους, αλλά όπως και στην περίπτωση των Νικς, η Μινεσότα αρνήθηκε. Τέλος, οι Μπουλς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, είναι ιδιαιτέρως απαισιόδοξοι για την υπόθεση και φέρονται να σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την διεκδίκηση του κορυφαίου πάουερ-φόργουορντ του ΝΒΑ.

Έχοντας ήδη αποκτήσει τους Πάου Γκασόλ και Νίκολα Μίροτιτς. Κάτι που σημαίνει πως οι Καβς είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει να πιέζει τους «Λύκους» για τον Λαβ και όπως λένε από την Πέμπτη (31/7) όλα τα μεγάλα δίκτυα των Η.Π.Α. (και αναπαράγει και το ΝΒΑ.com!) το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει! Στο Κλίβελαντ ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον ΛεΜπρον σε μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση, αλλά φιλοδοξούν ως τα τέλη Αυγούστου να έχουν δημιουργήσει γύρω του μία νέα «Big-3», με τον ίδιο τον Τζέιμς, τον Λαβ και τον ήδη σταρ της ομάδας, Κάιρ Ίρβινγκ. Αυτό το «τέλη Αυγούστου» είναι αποτέλεσμα της απόφασης των Καβαλίερς να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Άντριου Ουίγκινς, τον οποίο επέλεξαν στο Νο1 του ντραφτ αλλά ίσως τον ανταλλάξουν, όμως με αυτή την εξέλιξη δεν μπορούν να παραχωρήσουν με ανταλλαγή μέχρι τις 24/8... Παρόλα αυτά, είτε μέχρι τότε η συμφωνία θα έχει επιτευχθεί και απλώς θα επικυρωθεί μετά την παραπάνω προθεσμία είτε οι Καβς έχουν βρει «φόρμουλα» να αποκτήσουν τον Λαβ δίχως να αποχωριστούν τον Ουίγκινς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα παραχωρήσουν το περσινό Νο1 του ντραφτ, Άντονι Μπένετ, στον οποίο έχουν επισημάνει να προσέχει ενδεχόμενο τραυματισμό σε αγώνες επίδειξης που συμμετέχει, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, προφανώς αυτομάτως θα σταματήσει κάθε συζήτηση με τους Γουλβς.
Ο ίδιος ο Λαβ έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στις συζητήσεις για το μέλλον του και για τούτο ζήτησε να αποχωρήσει για φέτος από την Εθνική Η.Π.Α..

Keywords
Τυχαία Θέματα