Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό (18/11) πρόγραμμα της Euroleague. Στις 21:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, ενώ στις 22:00 Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στη Βαρκελώνη. Αμφότερα τα σπουδαία αυτά παιχνίδια θα μας απασχολήσουν

στοιχηματικά, με τη «δυνατή» πρόταση της ημέρας να προκύπτει από το «ντέρμπι αιωνίων». Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με το παιχνίδι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός. Ίδιο το ρεκόρ αμφότερων στην Euroleague (4-3), με τον Παναθηναϊκό να φτάνει πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο «διπλό» στη Μαδρίτη, αλλά να «πληρώνει» τα λάθη του στα τελευταία δευτερόλεπτα (87-84 το σκορ) και τον Ολυμπιακό να επικρατεί 59-52 της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, σε ένα ματς στο οποίο, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, οι άμυνες είχαν το πρώτο «λόγο».

Προβάδισμα νίκης ο ΠΑΟ

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν λαβωμένοι στο ντέρμπι, καθώς ο Τζέιμς Γκιστ τραυματίστηκε στον προσαγωγό στον αγώνα της Μαδρίτης και θα μείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Βέβαια, παρά την πολύ σημαντική αυτή απουσία, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα δυνατός στην έδρα του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους, αφού ο Σφαιρόπουλος δεν παίρνει πολλά πράγματα από τους αθλητές τους, με εξαίρεση, βέβαια, τους τρεις συνήθεις υπόπτους, Πρίντεζη, Σπανούλη και Λοτζέσκι.

Στοιχηματικά, η νίκη του Παναθηναϊκού προσφερόταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο 1.55 και μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Γκιστ πήρε την ανιούσα και έφτασε ακόμη και στο 1.78. Η απόδοση αυτή είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί. Άλλωστε, έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι στα ντέρμπι δε μετρούν τόσο οι απουσίες, όσο το πάθος και η «δίψα» για τη νίκη. Το απέδειξε περίτρανα πριν δύο εβδομάδες και η Μπαρτσελόνα που, με επτά παίκτες ουσιαστικά, νίκησε πάρα πολύ εύκολα την πλήρη Ρεάλ. Επιλογή λοιπόν η νίκη του Παναθηναϊκού.

Μεγάλο σκορ στο Clasico

Περνάμε στο έτερο σπουδαίο ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το τρίτο Clasico της χρονιάς διεξάγεται απόψε. Στα δύο προηγούμενα επιβλήθηκε η Μπαρτσελόνα, 93-99 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και στον προ δύο εβδομάδων αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα με 85-75. Στο πρόσφατο 85-75, η Μπαρτσα αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες, όμως έπαιξε καταπληκτική άμυνα και νίκησε πάρα πολύ εύκολα τη Ρεάλ.Οι απουσίες παραμένουν, όμως ενσωματώθηκε στην ομάδα το νέο απόκτημα, ο Τζόναθαν Χολμς, ο οποίος ήταν καλός στους αγώνες με Μούρθια και Ολυμπιακό σκοράροντας 12 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα αναμένουμε να έχει ίδια συμπεριφορά και απόψε. Οι παίκτες της θα αφοσιωθούν πλήρως στην άμυνα για να πετύχουν ό,τι κατάφεραν και πριν από δύο εβδομάδες, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα την «πατήσει» και πάλι η Ρεάλ, η οποία θα είναι περισσότερο υποψιασμένη. Πάντα αξίζει το Over 164.5 σε ένα Clasico, άλλωστε και στο 85-75 τα «έσπασαν» στο τελευταίο δίλεπτο και δεν είχε βολές ο αγώνας. Με ρίσκο, επομένως, επιλέγουμε το Over 164.5 πόντοι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα