Στοίχημα: «Μιλάνε» οι άμυνες στο Κολοσσός - ΑΕΚ

Δευτέρα (26/12) σήμερα και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φοράνε τα γιορτινά τους και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ελληνική, γερμανική, τούρκικη και γαλλική λίγκα είναι σε πρώτο πλάνο και εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ανώτερη στο «σπίτι» της η Βόννη

Βόννη και Γκίσεν διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 19:00, με τις δυο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να κερδίσουν βαθμούς και θέσεις, στη μάχη που δίνουν για μια θέση στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με ρεκόρ 8-6, προέρχονται από τη βαριά ήττα με 84-64 στην έδρα της Μπάμπεργκ και καλούνται να βγάλουν αντίδραση επιστρέφοντας στο «σπίτι» τους. Εντός έδρας η Βόννη αποκτά «άλλη» δυναμική, έχει ρεκόρ 5-1, δείχνοντας πως μπορεί να «λυγίσει» οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας και το χάντικαπ των 3,5 πόντων υπέρ της Γκίσεν δεν μοιάζει μεγάλο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στην 9η θέση με ρεκόρ 7-7, προέρχονται από τη σπουδαία νίκη με 82-84 στην έδρα της Όλντενμπουργκ, ωστόσο δεν δείχνουν την απαραίτητη σταθερότητα σε αυτό το επίπεδο ώστε να βρίσκονται εντός οκτάδας. Μακριά από την έδρα τους παρουσιάζονται πιο δυνατοί απ’ ότι εντός, μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα μέχρι στιγμής, ωστόσο σήμερα τα πράγματα αλλάζουν δραματικά, μιας και ταξιδεύουν σε μια από τις πιο αφιλόξενες έδρας της κατηγορίας. Θα επιλέξουμε τη Βόννη με -3,5 πόντους, καθώς μοιάζει πιο σταθερή και πιο έτοιμη για ένα δύσκολο ματς σαν αυτό.

«Ανοιχτό» το ματς στη Λευκάδα

Επόμενος στοιχηματικός μας σταθμός είναι η Λευκάδα, και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 2-9 ισοβαθμώντας με τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην τελευταία θέση, προέρχονται από τη βαριά ήττα με 84-60 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και γενικώς μέχρι στιγμής, δείχνουν ανήμποροι να φανούν ανταγωνιστικοί και να βρουν σταθερότητα. Το ρόστερ τους θεωρείται από τα πιο αδύναμα της κατηγορίας, ενώ οι 78 πόντοι που δέχονται κατά μέσο όρο, μοιάζουν να είναι το κύριο πρόβλημά τους. Τα Τρίκαλα από την άλλη παρουσιάζουν παρόμοια εικόνα με αυτή των σημερινών τους αντιπάλων, βρίσκονται στην τελευταία θέση με ρεκόρ 2-9 και προέρχονται από την ήττα με 77-82 από τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ιδίως στο δεύτερο μέρος. Μακριά από το «σπίτι» τους έχουν γνωρίσει έξι ήττες σε ισάριθμα ματς, δέχονται κατά μέσο όρο 82 πόντους και αν δεν ξεκινήσουν να παίζουν άμυνες, δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, το Over στα παιχνίδια τους έχει μεγάλη αξία. Το σημερινό όριο βρίσκεται στους 146,5 πόντους και με βάση την εικόνα των δυο ομάδων αλλά και τη στατιστική, φαντάζει αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί και θα το επιλέξουμε.

Παίζουν άμυνα Κολοσσός και ΑΕΚ

Το τρίτο ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμεσα σε Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 7η και 3η θέση αντίστοιχα, πραγματοποιούν αρκετά καλή και ανταγωνιστική σεζόν και αυτό κυρίως χάρη στην καλή αμυντική τους λειτουργία. Η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν αναμένεται να έχει άλλο «ύφος», οι δυο προπονητές θα προσπαθήσουν να στήσουν όσο καλύτερα μπορούν τις ομάδες τους στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερη δύναμη και πάθος, παρά θέαμα. Το όριο παίζεται στους 145,5 πόντους και η επιλογή του Under φαντάζει ως η πιο ασφαλής.
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα