Ο Όλντριτζ στα "βαριά" παπούτσια του Ντάνκαν

Παρά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του τεράστιου Τιμ Ντάνκαν, η χρονιά κυλάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής για τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το κενό του κοντά στο καλάθι είναι τεράστιο και αποκτήθηκε για να τον αντικαταστήσει ο Πάου Γκασόλ, όμως ο ουσιαστικός διάδοχός του είναι ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ!

Ο πρώην παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπέιζερς αποτέλεσε πέρυσι το colpo grosso των "σπιρουνιών". Ένας σταρ

στη μηχανή μιας ομάδας και ένα μεγάλο στοίχημα για αμφότερες τις πλευρές. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς φρόντισε να πεινάσει πριν μαγειρέψει. Ήξερε πως ο Ντάνκαν βρίσκεται στη... δύση της καριέρας του και φρόντισε να του αφήσει για μια σεζόν δίπλα του τον διάδοχό του. Η εκπαίδευση ήταν ταχύρυθμη και το αποτέλεσμα ικανοποιητικό, αν και υπάρχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Όλντριτζ μαζί με τον Λέοναρντ αποτελούν την επόμενη μέρα των Σπερς, καθώς κάποια στιγμή θα αποχωρήσουν και ο Τόνι Πάρκερ με τον Μανού Τζινόμπιλι. Είναι θαρραλέος και θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες. Σίγουρα τον βοηθάει η συνύπαρξή του με τον Γκασόλ και θα γίνεται ακόμα καλύτερος όσο περνάει ο καιρός.

Ακόμα δεν είναι σε θέση να γίνει ηγέτης των Τεξανών. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς περιμένει πολλά περισσότερα. Φέτος, έχει κατά μέσο όρο 17 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.1 κοψίματα ανά αγώνα. Τα... σκαμπανεβάσματά του είναι αρκετά. Μέχρι χθες είχε μόλις σε επτά ματς 20+ πόντους. Χρωστούσε μεγάλο παιχνίδι από την καταπληκτική του πρεμιέρα κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, όπου είχε σκοράρει 26 πόντους. Στο ματς με τους Σικάγο Μπουλς έδωσε απαντήσεις με 33 πόντους και 10/15 σουτ εντός πεδιάς. Τα καλύτερα έρχονται για τον ποιοτικό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος πήρε τα πάνω του ψυχολογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα