Στοίχημα: Με το Under στο Μπάμπεργκ - Νταρουσάφακα

Με τρία παιχνίδια ξεκινά την Πέμπτη (30/03) η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Εφές Αναντολού, η Μπάμπεργκ υποδέχεται την Νταρουσάφακα, ενώ η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο η αναμέτρηση στη Βαμβέργη. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η

Νταρουσάφακα το κίνητρο

Στη Γερμανία, λοιπόν, η αδιάφορη βαθμολογικά Μπάμπεργκ υποδέχεται την Νταρουσάφακα, η οποία διατηρεί ελπίδες εισόδου στην οκτάδα. Αυτή τη στιγμή έχει μία νίκη λιγότερη από τον 8ο Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είναι χαρακτηριστικό ότι στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο την Αρμάνι Μιλάνο. Η Νταρουσάφακα έχει το κίνητρο και θα τα δώσει όλα για το “διπλό”. Αξίζει η νίκη της φιλοξενούμενης σε απόδοση κοντά στο 1.60, όπως αξίζει και το Under 156.5 πόντους. Aυτό, διότι με εξαίρεση το 95-85 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ματς... τελειωμένο και αδιάφορο στην ουσία, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει παρουσιάσει τα αποτελέσματα 77-72 με Παναθηναϊκό, 81-73 με Ολυμπιακό, 67-56 με Μπαρτσελόνα, 73-67 με Γαλατασαράι και στην Τουρκία 78-70 με Ουσάκ, 57-88 με ΤΕΝΤ, 71-68 με Μπεσίκτας, 79-76 με Φενέρμπατχσε.

Προτιμότερη η αναμονή για το live

Στο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, Εφές Αναντολού και Ολυμπιακός έχουν οριστικοποιήσει την παρουσία τους στα πλέι οφ, οι μεν “ερυθρόλευκοι” με πλεονέκτημα έδρας, για τους δε Τούρκους μένει να κριθεί σε ποια θέση θα τερματίσουν. Έχουν, μάλιστα, ελπίδες να μπουν ακόμη και στην τετράδα, αλλά το σενάριο αυτό δεν είναι το επικρατέστερο, καθώς για να επαληθευτεί πρέπει οι ίδιοι να κάνουν το 2/2, σήμερα με Ολυμπιακό και την τελευταία αγωνιστική στη Μαδρίτη με Ρεάλ, να υποστούν 2 ήττες Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός, από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η πρώτη, από ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι ο δεύτερος, και τα αποτελέσματα της Μπασκόνια δε θα την ενδιαφέρουν. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, λογικά θα τερματίσει 3ος, έχει, όμως, και κάποιες ελπίδες να καταλήξει στη 2η θέση, αν νικήσει τους δύο αγώνες του και η ΤΣΣΚΑ χάσει και τους δύο δικούς της. Αν τελικά είναι 3ος, θα περιμένει να μάθει ποια θα είναι η 6η ομάδα της βαθμολογίας την οποία θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Έχει βάση μια “πονηρή” σκέψη για τον Ολυμπιακό, ότι δηλαδή είναι πιθανό να προτιμά για έκτη την Εφές στα πλέι οφ και με ενδεχόμενη δική του νίκη απόψε αυξάνει τις πιθανότητες να τερματίσει σε εκείνη τη θέση η τουρκική ομάδα. Αυτό, βέβαια, είναι προτιμότερο να το διαπιστώσουμε μετά από το ξεκίνημα του αγώνα. Το μόνο που αξίζει αυτή τη στιγμή είναι το Under 156.5 πόντοι, όριο που για 9 σερί ματς του Ολυμπιακού επαληθεύθηκε.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα