Στοίχημα: Κοντράρουν τον Άρη τα Τρίκαλα

Σάββατο (21/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Το μενού περιλαμβάνει αγώνες από τις πιο λαμπερές λίγκες, και εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρεις από αυτές τις αναμετρήσεις και συγκεκριμένα με τα παιχνίδια Τόφας – Καρσίγιακα, ΤρίκαλαΆρης και Όλντενμπουργκ

– Φρανκφούρτη. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Δεν μπορεί στα εκτός η Καρσίγιακα

Πρώτος μας σταθμός για σήμερα είναι η Τουρκία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τόφας και Καρσίγιακα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-8, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 84-79 από τη Γεσιλγκιρεσούν στην παράταση και συνεχίζουν να παρουσιάζουν δυο πρόσωπα, όντας καλοί στα εντός και αδύναμοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Κόντρα στην αλλοπρόσαλλη Καρσίγιακα θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος ώστε να πιάσουν οκτάδα και τις θέσεις των πλέι οφ, και αν καταφέρουν να περιορίσουν λίγο τα ατού των φιλοξενούμενων, δεν αποκλείεται να περάσουν ακόμη και ένα εύκολο απόγευμα. Η Καρσίγιακα από την πλευρά της βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 8-6, προέρχεται από την επικράτηση με 80-69 επί της Μπαλικεσίρ, ωστόσο μακριά από το «σπίτι» της παρουσιάζει αδυναμίες, με το ρεκόρ της να είναι στο 2-5. Το χάντικαπ των 2,5 πόντων που δίνεται στους φιλοξενούμενους φαντάζει μικρό, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος.

Δυσκολεύεται ο Άρης στα Τρίκαλα

Η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα προέρχεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-9, προέρχονται από το νικηφόρο 74-67 επί του Κολοσσού, παίρνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο ψυχολογικό ανέβασμα που είχαν ανάγκη. Εντός έδρας έχουν πετύχει τις τρεις από τις τέσσερις νίκες τους δείχνοντας πολύ πιο δυνατοί σε σχέση με τα αματς μακριά από την έδρα τους και κόντρα στον Άρη θα προσπαθήσουν να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους, ώστε να απομακρυνθούν εκ νέου από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Άρης από την πλευρά του βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 8-5, προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα με 58-64 από τη Φρανκφούρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ και γενικώς έδειξε λίγο «μεθυσμένος» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρίξει την απόδοσή τους τον τελευταίο μήνα πλην του ημιτελικού, τα Τρίκαλα βρίσκονται σε ανοδική πορεία και οι 6,5 πόντοι που δίνονται υπέρ τους φαντάζουν αρκετοί. Επιλογή λοιπόν είναι ο άσσος.

Υποτιμάται η Φρανκφούρτη

Τρίτος και τελευταίος μας σταθμός για σήμερα είναι η Γερμανία και η κόντρα μεταξύ της Όλντενμπουργκ και της Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-8, προέρχονται από το νικηφόρο 86-82 επί της Τούμπιγκεν, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν πείθουν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, μιας και όταν κερδίζουν, το κάνουν οριακά. Η Φρανκφούρτη από την πλευρά της βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 7-10, μέχρι στιγμής μοιάζει ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ωστόσο καλείται να βρει σταθερότητα ώστε να προλάβει την οκτάδα από την οποία υπολείπεται μόλις μια νίκη. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με 58-64 τον Άρη διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε την κατάλληλη ψυχολογία που χρειαζόταν και δείχνει πανέτοιμη για ακόμη μια επιτυχία κόντρα στη σαφώς ανώτερη Όλντενμπουργκ. Οι 9,5 πόντοι που δίνονται ως χάντικαπ στους φιλοξενούμενους δείχνουν μια τρομερή υποτίμηση της Φρανκφούρτης και επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό, καθώς βλέπουμε τα δεδομένα λίγο διαφορετικά.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα