Α2: Στο Ψυχικό τα φώτα του ενδιαφέροντος

To μεγάλο παιχνίδι στο Ψυχικό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της αυριανής (Σάββατο 15/3), 19ης αγωνιστικής της Α2. Με την ΑΕΚ να έχει ξεχωρίσει στη κορυφή, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην ομάδα που θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση, ενώ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια διεξάγονται και στην "ουρά" και ειδικότερα σε Σέρρες και Λαγκαδά. Αναλυτικά:

ΨΥΧΙΚΟ - ΚΑΒΑΛΑ: Τέσσερις

συνεχόμενες ήττες μετρά το Ψυχικό, το οποίο υποδέχεται στην έδρα του την ισχυρή Καβάλα, με στόχο να βάλει "στοπ" στο κατήφορο και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν την αρνητική τους ψυχολογία, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών και να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν έστω τη τρίτη θέση, που υπό συνθήκες - μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχος. Η Καβάλα είναι σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Οι "αργοναύτες" θα επιδιώξουν να πάρουν το "διπλό" ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι του δεύτερου Κόροιβου, διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες τους για άνοδο. Από πλευράς Ψυχικού αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματισμένων Μοσχοβίτη και Σαμοθράκη, ενώ βασικότερο πρόβλημα της Καβάλας είναι ο χρόνιος τραυματισμός του Κατσαρέ, ο οποίος πάντως αναμένεται να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΦΗ: "Τελικός" επιβίωσης διεξάγεται στον Λαγκαδά, ειδικά για τον γηπεδούχο Ερμή, ο οποίος δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο για νέα ήττα. Οι "πράσινοι" βρίσκονται με το... ένα πόδι στη Β΄ και μόνο αν πάρουν τους δύο πόντους θα διατηρήσουν ελπίδες για σωτηρία. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολα. Τη νίκη θέλει και ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι σε σαφώς καλύτερη βαθμολογική θέση, όμως χρειάζεται μία με δύο ακόμη νίκες για να "κλειδώσει" τη παραμονή του. Μείζον πρόβλημα για τον Ερμή η απουσία των τραυματισμένων Ηλιάδη και Θανάση Ιωακειμίδη, ενώ οι Κρητικοί θα παραταχθούν με μοναδικό απόντα τον Σταθάκη.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Στις Σέρρες οι Ίκαροι θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, αντιμετωπίζουν τον Φίλιππο Βέροιας, που επίσης ζει με την αγωνία της παραμονής και χρειάζεται βαθμούς για να... αναπνεύσει. Πρόκειται για ένα βορειοελλαδίτικο ντέρμπι με αμφίρροπη εξέλιξη, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το πάθος και τη δύναμη. Μείον για τους "κυανοκίτρινους" το γεγονός ότι θα αγωνιστούν στο κλειστό του Πάρκου Ομόνοιας και όχι σε αυτό της Κοιλάδας, που αποτελεί τη φυσική τους έδρα. Χωρίς προβλήματα οι δύο "μονομάχοι".

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΕΚ: Στη Τρίπολη η ΑΕΚ είναι το φαβορί, όμως μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή της. Ο Αρκαδικός που βρίσκεται μια ανάσα από την εξασφάλιση της σωτηρίας του, είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και θα παίξει χωρίς άγχος με στόχο να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό. Η Ένωση έχει δείξει ότι αντιμετωπίζει με σοβαρότητα όλα τα ματς και το ίδιο αναμένεται να κάνει και στη Τρίπολη, προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας των δύο βαθμών από τον δεύτερο Κόροιβο.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Πολύς κόσμος αναμένεται για ακόμη μια αγωνιστική στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ψυχικού, υποδέχεται τον Φιλαθλητικό με στόχο να διατηρηθεί στη προνομιούχο δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί, όμως πρέπει να το δείξουν και μέσα στο παρκέ, κόντρα σε ένα αντίπαλο που πασχίζει να κρατηθεί στη κατηγορία και "χτυπάει" όλα τα παιχνίδια με ότι δυνάμεις διαθέτει.

ΛΑΥΡΙΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Στο Λαύριο, η ομώνυμη ομάδα και ο Ηρακλής είναι θεωρητικά από τις... εξασφαλισμένες ομάδες της κατηγορίας, καθώς χρειάζονται μια νίκη για να διασφαλίσουν τη παραμονή τους. Γι' αυτό το μεταξύ τους παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία καθώς οι δύο πόντοι της νίκης προσφέρουν ουσιαστικά τη σωτηρία. Δεδομένου ότι οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο οι επιθέσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο...

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει κατά μεγάλο βαθμό τη παραμονή ψάχνει στην Αγία Παρασκευή το Παγκράτι. Κόντρα στην ουραγό και με πολλές απουσίες ΚΑΠ, οι "ροσονέρι" είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως δεν θα έχουν εύκολο έργο, σύμφωνα και με τα όσα έχει δείξει το μαχητικό συγκρότημα του Αποσκίτη τις τελευταίες εβδομάδες. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν της παρουσίας των τραυματισμένων Δέδε, Πετρόπουλου και Ψαρόπουλου, ενώ από την "Αγία" αναμένεται να λείψουν οι Μπουρδάνος και Θοδωρής Βασιλόπουλος.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα