Στο "Μεγάλο Μήλο" ο Ουάιτ

Το γράψαμε; Ισχύει!...
Η λύση του γρίφου δεν άρχισε να έρθει μετά την επίσημη ανακοίνωση των Νιού Γιορκ Νικς καθώς ο… λευκός δεν ήταν άλλος από τον Τζέιμς Ουάιτ. Σας είχαμε ενημερώσει από χθες πως ο Ουάιτ (= λευκός) δεν επρόκειτο να μετακομίσει ούτε στο Μαρούσι ούτε στον Πειραιά, επιλέγοντας την προοπτική του "Μεγάλου Μήλου" και των Νικς. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως από μηνύματα που δεχθήκαμε τόσο στο facebook

όσο και στο μέιλ μας πολλοί από εσάς είχατε άμεση απάντηση στον γρίφο μας.

Ο πρώην, πλέον, παίκτης της Σκαβολίνι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Νικς (μόνο ο πρώτος χρόνος είναι εγγυημένος), διάστημα κατά το οποίο θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 7 εκατ. δολάρια. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά η πρόταση που προέκυψε για τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ από τη Νέα Υόρκη δεν άφηνε περιθώρια σε κανέναν από τους δύο "αιωνίους"… να ελπίζουν.

Η απόκτηση του Ουάιτ, όμως, από την ομάδα του Μάικ Γούντσον ενδέχεται να επηρεάσει και έναν δικό μας αφού η μετακόμιση το Γιώργου Πρίντεζη στον "μαγικό κόσμο" του ΝΒΑ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Οι Νικς προτίμησαν να δώσουν ένα μέρος από το διαθέσιμο σάλαρι καπ που είχαν στον Αμερικανό, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση να δούμε τον "Πρι" στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν.

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Τζέιμς Ουάιτ αγωνίστηκε κατά σειρά στην Ιταλία με τα χρώματα των Σάσαρι (21 πόντοι μ.ο.) και Σκαβολίνι (17.1 πόντοι μ.ο.) με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του να του δίνουν το διαβατήριο για τον επαναπατρισμό του.

Βλέποντας την… εξέλιξη και το μεγάλο βήμα του Ουάιτ στο ΝΒΑ κάνει πολλούς να… αναρωτιούνται για ποιόν λόγο πέρυσι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός προσπέρασε την περίπτωσή του (παρότι ήταν κοντά) για να προτιμηθεί, εν τέλει, ο… αόρατος Ντέιβιντ Λόγκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα