Στην Βαυαρία για το διπλό...

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει την σεζόν ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σήμερα (23/10 - 21:45, ΝΕΡΙΤ), δοκιμάζεται στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο «Audi Dome» του Μονάχου, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, σε ένα πραγματικό crash test για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μπορεί στο παρελθόν να λέγαμε, ότι αντιμετωπίζοντας μια Γερμανική ομάδα εύκολα ή δύσκολα θα έβρισκε της Ελληνικές ομάδες με το ροζ

φύλλο στο φινάλε, αλλά η Μπάγερν του Στάνισλαβ Πέσιτς είναι μια δύσκολη περίπτωση καθώς έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ, και έχει στόχο σε μερικά χρόνια να βρεθεί ακόμα και σε final four της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις, έχοντας ως μοναδικό και μόνιμο απόντα τον Ντε Μάρκους Νέλσον, καθώς επέστρεψαν τόσο οι Γιάνκοβιτς όσο και ο Μαυροκεφαλίδης. Η Μπάγερν στην πρεμιέρα ηττήθηκε δύσκολα στην Καταλωνία από την Μπαρτσελόνα, και θέλει να ψάξει την πρώτη νίκη στο «σπίτι« της. Την περσινή σεζόν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, έχοντας δυο ήττες, αλλά στην Γερμανία ηττήθηκε στην παράταση, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Όσο για το ρόστερ της, διαθέτει μια πλειάδα ικανών παικτών, με τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς να ξεχωρίζει ενώ σημαντικές μονάδες είναι οι Νιχάντ Τζέντοβιτς, Χάικο Σάφαρτζικ και Τζον Μπράιαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα