Στην «εντατική» και αναβολή με Δόξα!

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα πλέον στον Ηλυσιακό, για τον οποίο σας έχουμε αναφέρει πολλάκις τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, έχοντας πάρει συνεχόμενες αναβολές, με την τελευταία να έχει διορία ως τις 16/2/2015.

Έτσι, και με πρόσχημα το γηπεδικό αναμένεται η ΕΟΚ να αναβάλει την αυριανή, εξ' αναβολής αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας στα Ιλίσια, με το ιστορικό σωματείο να βρίσκεται μια

ανάσα από την απόσυρση του από το πρωτάθλημα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας, όσοι έχουν απομείνει καθώς ο Παντελής Γαμπιεράκης δεν βρίσκεται στο προσκήνιο, αναμένεται να μεταβούν σήμερα (3/2) το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ ώστε να συζητήσουν με τους παράγοντες της ομοσπονδίας όλα τα ενδεχόμενα. Το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα από το ΙΚΑ, φαίνεται ότι είναι βουνό, και αδύνατον να ξεπληρωθεί, και έτσι δεν δύναται οι «κιτρινόμαυροι» να πάρουν φορολογική ενημερότητα ώστε να συμπληρώσουν τον φάκελο.

Όλα οδηγούν στην εθελούσια απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς τα έξοδα τρέχουν, οι μετακινήσεις είναι αδύνατον να καλυφθούν, ενώ και οι παίκτες όπως φαίνεται στα παιχνίδια τους είναι με την ψυχολογία στο ναδίρ. Βέβαια, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και η απόσυρση καθώς οι ιθύνοντες του Ηλυσιακού πρέπει να λάβουν γνώση που θα οδηγήσει την ομάδα η συγκεκριμένη απόφαση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα