Στα ραντάρ του ΝΒΑ Ιτούδης, Τρινκιέρι και Λάσο

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τις κεραίες και... τα λαγωνικά του ΝΒΑ. Από νεαρούς εξελίξιμους παίκτες (τρανό παράδειγμα το προ ετών ντιλ με τον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο), έως ακόμη και 30άρηδες, που διαπρέπουν κατά καιρούς στην «Γηραιά Ηπειρο» (σαν τον Μίλος Τέοντοσιτς... που πολιορκείται), μέχρι βοηθοί και πρώτοι προπονητές. Τα πάντα παρακολουθούν με το στόχαστρό τους οι -ανά την Ευρώπη- σκάουτερ του «μαγικού πλανήτη» και ήδη, όπως φημολογείται, σύμφωνα τουλάχιστον, αν βασιστούμε σε ισπανικά δημοσιεύματα, στα ραντάρ και στο... μάτι έχουν

μπει τρία ονόματα τεχνικών. Ο Ελληνας Δημήτρης Ιτούδης της ρωσικής ΤΣΣΚΑ, συγκεκριμένα, μαζί με τον Ιταλό Αντρέα Τρινκιέρι της γερμανικής Μπάμπεργκ και τον Ισπανό Πάμπλο Λάσο της Ρεάλ, απασχολούν ή φέρεται να ενδιαφέρουν ομάδες του ΝΒΑ, για μελλοντική συνεργασία.

Η αποτελεσματική τους δουλειά και οι διακρίσεις που έχουν, είτε σε επίπεδο ανάδειξης παικτών (όπως η πρόσφατη... υπερφυσική περίπτωση Ντόντσιτς στην Μαδρίτη), είτε ξεκάθαρα στο κοουτσάρισμα, την επίδρασή τους δηλαδή, την ώρα του αγώνα και κατά πόσο έχουν ουσιαστική παρέμβαση/συμβολή στο παιχνίδι και την πορεία των ομάδων τους, είναι στοιχεία, προσόντα που φυσικά δεν περνούν απαρατήρητα στην άλλη άκρη. Εκτιμώνται με το παραπάνω, χωρίς να υπολογίζονται... έξοδα και τιμή κόστους. Λάσο και Ιτούδης πάντως, δεσμεύονται με συμβόλαια και μετά την φετινή σεζόν, ο Τρινκιέρι όχι, χωρίς ωστόσο όλα αυτά να σημαίνουν και κάτι, απόλυτα. Αλλωστε, για τον Τρινκιέρι, ειδικότερα, έχει προκύψει και η... παραφιλολογία περί Μακάμπι. Και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμη μέχρι το καλοκαίρι. Υπάρχουν ακόμη πολλά επεισόδια ενόψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα