Στα δύσκολα φαίνονται οι... οικογένειες

Στα εύκολα, τις νίκες και τους θριάμβους, είναι επίσης εύκολα τα γέλια, οι παρέες, τα κολλητιλίκια και η εικόνα της ομάδας - οικογένειας. Εύκολο είναι γενικά να εφαρμόζεις το "με τον παρά μου και... την κυρά μου", να δίνεις στους φίλους σου να προβάλουν ρεκόρ, ακόμα κι αν αυτά είναι ανύπαρκτα και γενικά να δημιουργείς μια εικόνα ευδαιμονίας και να λένε όλοι "κοίτα τι όμορφα που τα έχουν καταφέρει αυτοί και τι καλά περνάν".

Η πραγματική επιτυχία βέβαια, είναι να έχεις δημιουργήσει τις αντιστάσεις και για τα δύσκολα, γιατί σε αυτά φαίνεται το πόσο πραγματικά καλό είναι το κλίμα. Και όταν

σου έρχονται μαζεμένες μια - δυο δυσκολίες, που ρεαλιστικά ελάχιστα επηρεάζουν τον στόχο και την πορεία σου, και στο εσωτερικό αρχίζουν από απλές μουρμούρες μέχρι και... πιασίματα στα χέρια και μάλιστα στα αποδυτήρια, τότε την λες και επίπλαστη την ευτυχία. Και αν αρχίσουν τέτοια σε περιβάλλον που δεν έχει προετοιμαστεί και που οι άνθρωποί του νόμιζαν ότι θα ζουν πάντα στο... συννεφάκι τους, τότε και δύσκολα μαζεύεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα