Το στοίχημα της Κυριακής

Ισπανία και Ιταλία μας προσφέρουν τις σημερινές στοιχηματικές επιλογές με πολλά παιχνίδια και αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.


Μπιλμπάο - Μούρθια για αρχή στην Ισπανία, με τον Κατσικάρη να επιστρέφει στα μέρη που... δοξάστηκε και που νιώθει "σπίτι" του. Θα τον χειροκροτήσουν, αλλά μάλλον θα τον νικήσουν κιόλας και το 1.47 του άσου κρίνεται ικανοποιητικό.


Μπαρτσελόνα - Ανδόρρα με το χάντικαπ των 14,5 πόντων να μην μας... ψήνει αφού οι φιλοξενούμενοι είναι σληρή ομάδα, ίσως το όβερ 156,5 είναι μια επιλογή σε ματς που καλύτερα να αποφύγουμε.


Παράξενο παιχνίδι

το Σεβίλλη - Φουνελαμπράδα. Οι Σεβιγιάνοι στηρίζοντας κάποτε στην έδρα τους για να ρεφάρουν τις ατέλειές τους στις ομάδες, όμως εσχάτως κάνουν παρέλαση και από εκεί οι αντίπαλοι. Ο συνδυασμό του σετ 2.30-1.65 μαζί με την όχι και τρομερή φιλοξενούμενη μας οδηγεί προς τον άσο με πλεονέκτημα 5,5 πόντων στο 1.57.


Σαραγόσα - Μπανταλόνα και εδώ συναντάμε άλλον ένα ικανοποιητικό άσο του 1.47 τον οποίο εντάσσουμε στο παιχνίδι μας.


Στο Τενερίφη - Μάλαγα είναι σωστά δοσμένο το στ του 2.50-1.57, είναι πολύ πιθανό το διπλό, πάντως για στήριγμα δεν θα το επιλέγαμε στη φάση που περνάει η Μάλαγα, ίσως σε ζητούμενα.

Λαμποράλ - Βαλένθια σε μεγάλο νέρμπι με το σετ στο 1.75 - 2.12 και τον άσο λογική επιλογή. Μιλάμε για την ομάδα που νίκησε τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη και αυτή που αφού... άρχισε να χάνει, δεν σταματάει με αποκορύφωμα την ήττα από τον χωρίς Βασιλειάδη ΠΑΟΚ.


Μανρέσα - Γκραν Κανάρια με το μικρό διπλό του 1.29 να είναι μεν το πιθανότερο, να μη μας ικανοποιεί δε σαν απόδοση αφού έπρεπε να έχει κάτι παραπάνω.


Μαδριλένικη αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ και Εστουδιάντες και η λογική λέει ότι η "στραπατσαρισμένη" από τη νέα ήττα στην Ευρωλίγκα Ρεάλ, θα προσπαθήσει να ξεσπάσει. Μπορεί να το πετύχει και να μας δώσει άσος με χάντικαπ στους 16,5 πόντους.


Περνάμε στην Ιταλία με ένα μεσημεριανό παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία όλης της Ευρώπης, το Αβελίνο - Πιστόια. Καλός άσος στο 1.40, μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης και τον εμπιστευόμαστε.


Στο Τρέντο - Μπρίντιζι είναι σωστό το 1.22 του άσου και είναι θέμα του τρόπου παιχνιδιού του καθένα το αν του κάνουν τέτοιες αποδόσεις.


Τορίνο - Καντού συναντάμε ένα σετ στο 2.35-1.62 και αφού δώσουμε στους γηπεδούχους μια μεγαλύτερη... άνεση της τάξης των 7,5πόντων θα πάμε στον άσο με αυτό το χάντικαπ σε απόδοση του 1.44.


Σάσαρι - Βαρέζε και Εμίλια - Κάπο Ντ' Ορλάντο είναι δύο πενιχροί άσοι με τα χάντικαπ να κινούνται γύρω από τους δέκα πόντους. Η Σάσαρι μπορεί να καλύψει τους 9,5 πόντους και να μας πάει στον άσο του 1.93.


Δύο παιχνίδι έχει το πρόγραμμα στη Γερμανία, με το Ουλμ - Μπάγερν να παρουσιάζει ενδιαφέρον στο διπλό αφού η τιμή του 1.40 είναι μεγαλύτερη των διαφορών που χωρίζουν τις δύο ομάδες.
Για το Μπάμπεργκ - Τούμπινγκεν θα επαναληφθούμε. Η φορμαρισμένη ομάδα των Τρινκιέρι και Ζήση τέτοιους αντιπάλους τους νικάει όσο θέλει. Αν έχει κέφι, πάνω από τους 22,5 πόντους του χάντικαπ. Αν έχει κούραση, μπορεί λιγότερο. Αρα, μακριά για στοίχημα.

Φινάλε με Τουρκία που έχει δύο παιχνίδια και το ντέρμπι της Εφές με τη Γαλατά ξεχωρίζει. Μικρός ο άσος στο 1.33, αλλά είναι το σημείο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες αφού η Εφές συνηθίζει μετά από ήττες σε κάποια διοργάνωση να ξεσπάει στο επόμενο παιχνίδι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα