Στα χέρια Διαμαντίδης - Μπατής (vid)

Ένα αρνητικό περιστατικό επισκίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» όταν ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια με την λήξη του ημιχρόνου οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Μάριος Μπατής.

Συγκεκριμένα και οι δυο αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ όταν ήρθαν στα χέρια με τους δυο να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και να μην σταματούν εκεί. Κατευθείαν έτρεξαν όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων για να τους σταματήσουν και τελικά τα κατάφερε ο Λάσμε που βρισκόταν πιο κοντά απ'

όλους. Ο Διαμαντίδης απομακρύνθηκε για τα αποδυτήρια από τον γιατρό του Παναθηναϊκού Σταύρο Χάντζο, ενώ ένας άνθρωπος του Πανιωνίου προσπαθούσε να συγκρατήσει τον έξαλλο Μπατή που ήθελε να επιστρέψει στο παρκέ.

Οι διαιτητές, συγκεκριμένα ο Σχινάς απέβαλε με ντεσκαλιφιέ τους δύο παίκτες, ενώ χρέωσαν με τεχνική ποινή τον Πεδουλάκη και τον Θανάση Παπαχατζή (βοηθός του Σφαιρόπουλου) για φραστικό επεισόδιο που είχαν μετά το περιστατικό Διαμαντίδη – Μπατή.

Το παρασκήνιο λέει ότι η κόντρα κρατάει από τα παιχνίδια του Αμαρουσίου με τον Παναθηναϊκό, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Μπατής καταλογίζει στον Διαμαντίδη την περσινή ματαίωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα