Σπανούλης μέσα, πρόβλημα με Λο

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο ήττες στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έχει δώσει απέναντι σε Παναθηναϊκό (Κύπελλο Ελλάδος) και ΚΑΟΔ (πρωτάθλημα), αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά, καθώς το πρόγραμμα του δυσκολεύει. Επόμενος αντίπαλος είναι η Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις επιτυχίες, με τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει στη δράση.

Παράλληλα,

οι Πειραιώτες «κοιτάζουν» την αγορά, ούτως ώστε αν βρουν κάτι ενδιαφέρον, να προλάβουν την προθεσμία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα, η οποία εκπνέει την Πρωτοχρονιά στις 19.00 Ελλάδος, και να προχωρήσουν σε ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής τους.

Αιτία είναι η κατάσταση του Έισι Λο, ο οποίος θεωρείται απίθανο να προλάβει τον αγώνα με την τουρκική ομάδα, καθώς αντιμετωπίζει (χρόνιο) πρόβλημα στο γόνατο και τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί ο τρόπος της αποκατάστασης της ζημιάς, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketblog.gr υπάρχει σοβαρή σκέψη για χειρουργική επέμβαση, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα!

Εν τω μεταξύ, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ (πρόβλημα στη μέση) κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Φενέρ και η συμμετοχή του αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολη. Αν θα προλάβει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αυτό θα συμβεί οριακά.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης γυμνάστηκε κανονικά σήμερα (30/12), καθώς ξεπέρασε την γαστρεντεριτιδα και επιστρέφει στο συγκεκριμένο ματς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει οι παίκτες του να ξεχάσουν τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα