ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ο ηγέτης, το ταλέντο και η πρόκληση...

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Τοπ-16 της φετινής Ευρωλίγκας είναι πλέον γνωστές και η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης φιλοξενεί ειδικά αφιερώματα για τους 16 διεκδικητές του τροπαίου.

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο γκρουπ Ε και η διοργανώτρια αρχή, παρουσίασε το ακόλουθο αφιέρωμα για τους "πράσινους".

σταρ: Είναι πολλά περισσότερα

απ' ό,τι απλώς ο αστέρας κι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας απ' τους πρωτοκλασάτους παίκτες της γενιάς του. Οι τρεις τίτλοι της Ευρωλίγκας, το βραβείο MVP του 2011 κι έξι βραβεία «Καλύτερος Αμυντικός» αποτελούν κορυφαίες στιγμές στη λαμπρή καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντίδης ήταν ο κορυφαίος πασέρ στην κανονική περίοδο με ρεκόρ καριέρας 6,3 ασίστ μέσο όρο και συνεχίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο θα είναι εκείνος που θα δώσει ώθηση τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του για την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του σε Φάιναλ Φορ.

Την προσοχή σας στον...: Αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην άμυνα και μακρινό σουτ απ' τα «φτερά» κι ο Μάικ Μπράμος έχει κάνει ακριβώς αυτά. Στη μόλις έβδομη συμμετοχή του στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα ο Μπράμος ισοφάρισε το ρεκόρ του Παναθηναϊκό με 7 εύστοχα τρίποντα. Ο χρόνος συμμετοχής του κι η απόδοσή του αυξήθηκαν απ' τις πρώτες πέντε στις επόμενες πέντες αναμετρήσεις και καθώς οι «πράσινοι» -μία ομάδα ουσιαστικά χτισμένη απ' την αρχή με 11 καινούριους παίκτες- εξακολουθούν να ωριμάζουν μαζί όλα δείχνουν πως ο Μπράμος θα έχει μεγάλο ρόλο.

Το ξέρατε πως: Ο κόουτς Αργύρης Πεδουλάκης είναι ο πρώτος άνθρωπος που βάδισε στις τελικές γραμμές του Παναθηναϊκού απ' όταν η 13χρονη θητεία τού θρυλικού Ζέλικου Ομπράντοβιτς έλαβε τέλος το καλοκαίρι. Ο Πεδουλάκης θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι κι ο Ομπράντοβιτς στην πρώτη χρονιά του στον πάγκο των «πράσινων»: Να κερδίσει τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Στο δρόμο προς τον πρώτο εκ των πέντε τίτλων υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός νίκησε τρεις ομάδες τις οποίες θα συναντήσει στο Τοπ-16, την Ζαλγκίρις Κάουνας, την Άλμπα Βερολίνου και στα ημιτελικά του Φάιναλ Φορ της Θεσσαλονίκης, την Αναντολού Εφές".

Keywords
Τυχαία Θέματα