Πρίφτης: «Έλεγχος των ριμπάουντ και λίγα λάθη»

Τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει ο Άρης, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, με τον προπονητή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Πρίφτη να μιλά για την αναμέτρηση του Σαββάτου τονίζοντας τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

«Ο Κόροιβος, παρά το περιορισμένο ρόστερ του, είναι μια ομάδα πολύ καλή στο ανοιχτό γήπεδο, παίζει σε έντονο ρυθμό και σουτάρει πολύ καλά. Εμείς έχουμε ακόμα ένα λόγο για να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, αφού η παράδοσή μας στην Αμαλιάδα δεν είναι θετική».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ για να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα: «Για να κερδίσουμε το Σάββατο πρέπει να έχουμε ενέργεια, μετά τα δύο πολύ δυνατά ματς που δώσαμε, να περιορίσουμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ και μέσα από την άμυνά μας να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπου έχουμε παρουσιάσει κάποια βελτίωση, αλλά δεν έχουμε ακόμα τη σταθερότητα που θέλουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα