Σφαιρόπουλος: "Είχαμε πολυφωνία στην επίθεση"

Στον πλουραλισμό στην επίθεση του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

Εύκολο ήταν το απόγευμα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με τους "Ερυθρόλευκους" να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες κόντρα στο Λαύριο και να παραμένουν στην κορυφή

του βαθμολογικού πίνακα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την εικόνα των παικτών του και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρόν στον αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Αναλυτικά:

"Σεβαστήκαμε την ομάδα του Λαυρίου, μία ομάδα με πολλούς ικανούς σκόρερ τους οποίους αν τους υποτιμήσεις, μπορούν αν σκοράρουν σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ πως σε όλο το παιχνίδι είχαμε συγκέντρωση, καλό ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση ενώ βάλαμε τις βάσεις από την πρώτη περίοδο όπου δεχτήκαμε μόνο 8 πόντους. Στην επίθεση είχαμε πολυφωνία η οποία μας βοήθησε να νικήσουμε εύκολα. Η πολυφωνία φαίνεται από το γεγονός πως σκόραραν όλοι οι παίκτες, αλλά και πάλι η άμυνα είναι το κλειδί, το χαρακτηριστικό μας. Για αυτό ζητάω πάντα από τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, ώστε να αποσυντονίζουμε την αντίπαλη ομάδα και αν βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τώρα έχουμε χρόνο για λίγη ξεκούραση και να οργανώσουμε το ματς με την Νταρουσάφακα"

"Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο με την Νταρουσάφακα. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη. Δεν έχουμε παράπονο από την στήριξη, αλλά με γεμάτο ΣΕΦ οι παίκτες παίρνουν έξτρα δύναμη".

Για τους τραυματίες τόνισε πως: "Ο Παπανικολάου ξεκουράστηκε, είχε έναν ελαφρύ ερεθισμό κι έμεινε προληπτικά εκτός. Ο Σπανούλης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, έχει μπει στις προπονήσεις και θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος".

Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ημασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Προσπαθήσαμε πολύ σε άμυνα κι επίθεση και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα