Σερέλης:«Μόνο οι φανέλες μας...στο γήπεδο»

Ο τεχνικός του Λαυρίου τόνισε πως το ματς χάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, με την ομάδα του να αγωνίζεται σοβαρά μετά από αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν ήρθαμε στο παιχνίδι, ήρθαμε μετά το δεύτερο δεκάλεπτο. Επρεπε να είμαστε πολύ πιο σοβαροί. Ξέραμε ότι ο νικητής θα ήταν ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δεν σημαίνει να υπάρχουν στο γήπεδο

μόνο οι φανέλες. Ευτυχώς στη συνέχεια, κάτι η κούραση του Παναθηναϊκού που είχε παίξει πριν δύο μέρες και λίγο που θέλαμε να δείξουμε κάτι, αντιδράσαμε στα επόμενα δεκάλεπτα. Μειώσαμε και δείξαμε κάποιες από τις αρετές μας. Ευτυχώς δεν θα είναι τραυματική η εβδομάδα μέχρι το ματς με τη Λευκάδα όπου θέλουμε την ένατη νίκη για να σφραγίσουμε την παραμονή. Θέλουμε να τελειώσουμε επιτυχημένα τη χρονιά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Περράκης τόνισε:

«Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν μπήκαμε καλά και ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά την οποία κράτησε και λογικό είναι βάσει του επιπέδου του. Αυτό δεν ήταν από τα παιχνίδια που είχαμε κυκλωμένα. Τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να πάρουμε για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα