Μανωλόπουλος: "Απαράδεκτοι στην άμυνα"

Στην κακή λειτουργία της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο στον αμυντικό τομέα στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Η ΑΕΚ επανήλθε στις νίκες μετά τη σημερινή της νίκη επί του Κοροίβου στην Αμαλιάδα με την "Ένωση" να παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να στέκεται στις δηλώσεις του σε αυτή τη διαφορά και να τονίζει τα λάθη των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν

να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στους παίκτες, στη διοίκηση, στους προπονητές και ιδιαίτερα στον Ντίνο Καλαμπάκο, γιατί έχουν κάνει τεράστιες προσπάθειες και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ΑΕΚ και τους ευχαριστούμε που μας ακολουθεί παντού.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά κάναμε καλή δουλειά, με πολλά ελεύθερα σουτ. Στην άμυνα όμως ήμασταν απαράδεκτοι. Ο Κόροιβος έχει καλά επιθετικά ταλέντα, αλλά εμείς δεν βγάλαμε ενέργεια και δεν παίξαμε με επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας, παίξαμε άμυνα, με επαφές και σκοράραμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Μπράντ Νιούλεϊ τόνισε πως:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν μία δύσκολη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι δύο ημιχρόνων. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα