Σακελλαρίου: «Κάναμε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι»

Ο παίκτης του Πανιωνίου, Βαγγέλης Σακελλαρίου έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook και αναφέρθηκε στην εύκολη νίκη μέσα στην έδρα του Ψυχικού με 82-66 και στάθηκε στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο του «Ιστορικού».

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την διατήρηση του απόλυτου μέσα στο Ψυχικό: «Ήταν μια καλή νίκη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλοί, είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο έτοιμοι, παίξαμε καλή άμυνα

και ήρθε η νίκη εύκολα. Το πραγματικό μας πρόσωπο θεωρώ ότι είναι εκείνο που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε με ενέργεια στην άμυνα και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο!» παρατηρεί ο γκαρντ των «κυανέρυθρων».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε όπως κάνει κάθε Σάββατο στο γήπεδο μας για να τον κάνουμε περήφανο». Για το επόμενο ματς με το Παγκράτι: «Είναι άλλο ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας. Κάθε Σάββατο θέλουμε να κερδίζουμε και θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα