Ρέθυμνο - Καβάλα 88-79

Έχοντας τον Μπρεντ Πέτγουεϊ σε εξαιρετική κατάσταση το Ρέθυμνο κατάφερε να νικήσει στην Κρήτη την Καβάλα με 88-79 και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως έχουν μέλλον, μετά τις αλλαγές στο ρόστερ

τους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να περνάνε την μπάλα στον Πέτγουεϊ, ο οποίος έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Το συγκρότημα του Άγγελου Κορωνιού είχε το προβάδισμα μέχρι και ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ωστόσο οι Κρητικοί αντέδρασαν και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα καθώς το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον ΑΓΟΡ να προηγείται με 22-19.

Στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας της Κρήτης επέβαλλαν τον ρυθμό τους, κυρίως με τους Κόμματο και Ντούβνιακ να κάνουν καλό παιχνίδι, ενώ η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 15 πόντους (40-25). Η Καβάλα όμως κατάφερε να μειώσει το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα, καθώς το ημίχρονο τελείωσε με το Ρέθυμνο να προηγείται με 47-39.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντισταθούν ιδιαίτερα. Η διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα για την ομάδα της Κρήτης, που βασίστηκε πάνω στους Πέτγουεϊ και Ντούβνιακ, με τον πρώτο να επανέρχεται στις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η 3η περίοδος ολοκληρώθηκε με το Ρέθυμνο να προηγείται με 70-56, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά και κατάφεραν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Μάλιστα η Καβάλα λίγο έλειψε να κάνει και τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία, ο ΑΓΟΡ πέτυχε κρίσιμα καλάθια και πήρε τη νίκη με 88-79.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 47-39, 70-56, 88-79.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιαπλές - Μυκονιάτης): Χορν 13 (1), Καλλινικίδης, Κόλιμον 6 (2), Αγγελόπουλος 4, Τσαρουχάς, Τσόχλας 3 (1), Ντούβνιακ 23 (2), Κόμματος 9 (1), Κάρτερ 4, Λάτοβιτς 7 (1), Πέτγουεϊ 19 (1), Σιζόπουλος.
ΚΑΒΑΛΑ (Κορωνιός): Πάνος 17, Γκρέγκορ 8 (2), Καλαμπάκας 5 (1), Μανωλόπουλος 5, Στυλιανού, Στεφανίδης 3, Μιλόσεβιτς 6, Βελισσαρίου, Μίτροβιτς 24 (4), Κρστέβσκι, Κόλεμαν 7, Ατσάρα 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα