Προβληματίζουν τα εκτός έδρας

Για ακόμη μια αγωνιστική οι Μαχητές Δόξας Πεύκων δεν τα κατάφεραν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η ήττα στο Παγκράτι η οποία συνοδεύτηκε μάλιστα και από μια πολύ κακή εμφάνιση έφερε προβληματισμό στους ιθύνοντες του συλλόγου και ανέδειξε το θέμα που υπάρχει φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι Μαχητές μετρούν 4 νίκες στην έδρα τους και μακριά από

τα Πεύκα μόνο ήττες (από Αμύντα, Αρκαδικό, Δούκα, Πανιώνιο και Παγκράτι). Σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό για να επιτευχθεί ο στόχος της αποφυγής των πλέι άουτ χρειάζονται και κάποιες εκτός έδρας υπερβάσεις, ειδικά κόντρα σε ομάδες όπως το Παγκράτι που έχουν κοινό στόχο τη σωτηρία.

Ο κόουτς Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει το πρόβλημα, το οποίο μοιάζει να είναι περισσότερο ψυχολογίας και εκεί επάνω θα δουλέψουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να υπάρξει βελτίωση. Προς το παρών πάντως η προσοχή των Μαχητών είναι εστιασμένη στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με το Ηράκλειο και ο οποίος ανήκει στην κατηγορία του "πρέπει". Η νίκη κόντρα σε μια ομάδα παρόμοιας δυναμικής είναι... μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά τη δυνατή τους έδρα και να καλύψουν το βαθμολογικό έδαφος που έχασαν στο Μετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα