Απών και ο Γιάνκοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Χαλκίδας το απόγευμα της Δευτέρας (9/12, 16:00, ΔΤ) στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, ωστόσο η κακοδαιμονία δεν λέει να εγκαταλείψει τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Η προπόνηση της Κυριακής (8/12) πραγματοποιήθηκε

με τρεις απουσίες. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος έχει ίωση, προστέθηκε στις λίστα με τους απόντες, μαζί με τους τραυματίες Νίκο Παππά (συνδεσμικές κακώσεις στον αγκώνα) και Γιόνας Ματσιούλις (θλάση β' βαθμού στη γάμπα).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketblog.gr οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση «καθαρού» πόιντ γκαρντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Ρόκο-Λένι Ούκιτς και τον Ραμέλ Κάρι, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί το διάστημα της απουσίας του άτυχου Παππά. Ο 23χρονος γκαρντ προσανατολίζεται στο να ταξιδέψει στο εξωτερικό, όπου θα επισκεφτεί εξειδικευμένο γιατρό και εν συνεχεία θα αποφασιστεί ο τρόπος της αποκατάστασης.

H προϊστορία και οι αριθμοί:

Παναθηναϊκός και Ίκαρος έχουν αναμετρηθεί οχτώ φορές στο παρελθόν και οι "πράσινοι" έχουν τον πρώτο λόγο με 7-1.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απέχει δύο ριμπάουντ από την τέταρτη θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία της Basket League ΟΠΑΠ. Θα προσπεράσει τον Ουόλτερ Μπέρι. Δεν είναι το μόνο ρεκόρ που κυνηγά, καθώς χρειάζεται 6 τάπες για την 6η θέση των κορυφαίων μπλοκέρ.

Ο Μάικ Μπατίστ απέχει 15 εύστοχα δίποντα από την πέμπτη θέση της σχετικής λίστας. Στόχος του ο Μίτσελ Ουίγκινς, ο οποίος 1090 εύστοχα δίποντα.

Ο Γιώργος Αποστολίδης απέχει 4 κλεψίματα από τα 200, ο Στεφάν Λάσμε 7 ριμπάουντ από τα 200 και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δύο εύστοχα δίποντα, επίσης από τα 200.

Keywords
Τυχαία Θέματα