Προπονήθηκε ο Τσιάκος...και ΟΑΚΑ!

Το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ ακολούθησε ο Γιώργος Τσιάκος, και στις επόμενες προπονήσεις θα κριθεί για το αν ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ, θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέφαν Νίκολιτς. Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου με τους «κυανέρυθρους» θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ με τις τελικές επαφές με την υπό αποχώρηση διοίκηση του σταδίου

να συνεχίζονται από χθες καθώς αναζητούνται τρόποι για να ξεπεραστεί το νομικό κενό, ήτοι το «κενό εξουσίας» που έχει δημιουργηθεί. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, ωστόσο αναζητούνται λύσεις ώστε η ομάδα να μπορέσει να προπονηθεί στο κλειστό, πριν το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά:

Με Τσιάκo στο Ίλιον

Παρόντος του Γιώργου Τσιάκου -ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα- έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα στο Ίλιον. Στις επόμενες προπονήσεις θα κριθεί ο βαθμός ετοιμότητάς του ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέφαν Νίκολιτς, που δεν έχει συνέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του στον δικέφαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα