Βασίλης Μπρατσιάκος στο basketblog.gr: «Κερδίσαμε τους δυο μικρούς μας»

Άριστα πήρε η Κύμη στην δύσκολη της πρεμιέρα ως νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, καθώς χάρη στην ποιότητα των παικτών της κατάφερε να περάσει από το «φλογερό» «Σαλούν», επικρατώντας του ιδιαίτερα δυνατού Παπάγου με 65-60, και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι της Κυριακής (19/10) με την Αγία Παρασκευή, το οποίο θα είναι ιστορικό, καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ν.Μαρίνος».

Ο αρχιτέκτονας της ομάδας της Εύβοιας, Βασίλης Μπρατσιάκος, μίλησε στο basketblog.gr

τονίζοντας την ικανοποίηση του για την νίκη της ομάδας του, η οποία όπως είπε κέρδισε και δυο νεαρούς παίκτες αναφερόμενος στους Ερεμπενάζιε και Σκουλούδη: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, μέσα σε μια καυτή έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή. Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη, και με αρκετό άγχος, γιατί όλοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή, κάτι που έτσι και αλλιώς εμείς περιμέναμε. Στην φετινή Β' Εθνική όλα τα ματς θα είναι τελικοί», για να συνεχίσει :

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου, γιατί προσπάθησαν σκληρά στην άμυνα και γύρισαν ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε επιθετικά από το ξεκίνημα του. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, ότι εκτός από τη νίκη, είναι ότι κερδίσαμε τους δυο μικρούς μας , τον Ερεμπενάζιε και τον Σκουλούδη, που μας έδωσαν βοήθειες σε κρίσιμα σημεία, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Πλέον συνεχίζουμε με τα κεφάλια μέσα, για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στο παιχνίδι της Κυριακής (19/10) με την Αγία Παρασκευή».

Keywords
Τυχαία Θέματα