Προπονείται με τους Τζαζ ο Αντετοκούνμπο!

Γράφει ο Μάκης Παπαντωνίου

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την 26η Ιουνίου, ημέρα που θα διεξαχθεί η διαδικασία του ντραφτ, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, προπονείται τον τελευταίο καιρό με τους Γιούτα Τζαζ, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να αυξήσει τις πιθανότητες επιλογής του από κάποια ομάδα.

Ο Θανάσης, τη σεζόν που τελείωσε, αγωνίστηκε

στο NBDLγια λογαριασμό των Delaware 87ers, πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή σεζόν, με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα των ομάδων του NBA. Αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια, έχοντας χρόνο συμμετοχής 29.3 λεπτά ανά αγώνα. Μέτρησε 12 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.1 ασσίστ.

Έχοντας δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ, ευελπιστεί να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στο NBA, μαζί με τον αδερφό του Γιάννη, των Μιλγουόκι Μπακς. Μένει να δούμε αν κάθε άλλο παρά τυχαία, είναι η συμμετοχή του στις προπονήσεις των Γιούτα Τζαζ και αν ο νέος κόουτς της ομάδας, Κουίν Σνάϊντερ, αξιοποιήσει μια από τις τρεις επιλογές του στο φετινό ντραφτ (νο.5, νο.23 και νο.35) για να φέρει το Θανάση στην ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα