Πριν το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας)

Καλησπέρα σας από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Παναθηναϊκός, στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ σε εντός έδρας παιχνίδι, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, αναζητώντας την τρίτη του νίκη στην Ευρωλίγκα, που θα είναι παράλληλα η δεύτερη συνεχόμενη. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας, σκοπεύουν σε μία ανταγωνιστική εκτός έδρας παρουσία, μετά την καθυπόταξη της Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι.

* Πρώτος στο παρκέ μπήκε στις 19:15 ο Κρις Σίνγκλετον, για τα καθιερωμένα «σουτάκια»

πριν την προθέρμανση των δύο πλευρών, με έμφαση στια βολές.

* Τον Αμερικανό σέντερ ακολούθησαν ύστερα από ένα τέταρτο περίπου, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης.

* Ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς είναι ο πρώτος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα που μπαίνει στο παρκέ στις 19:56, δεχόμενος αρκετές αποδοκιμασίες από τους ελάχιστους προς το παρόν οπαδούς.

* Στις 20:18, οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο για το πρόωρο «ζέσταμα».

* Στις 20:27, αποχωρούν από το παρκέ με κατεύθυνση τα αποδυτήρια.

* Μπαίνουν στο παρκέ στις 20:45 και οι δύο ομάδες, με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται ακαριαία. Από τις αποδοκιμασίες στον Ερυθρό Αστέρα, στην αποθέωση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

* Στις 20:58 ο Τσάβι Πασκουάλ εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και δέχεται το χειροκρότημα από 8.000 περίπου φιλάθλους.

* Στις 21:09 γίνεται η παρουσίαση των δύο ομάδων, με τον Όγκνιεν Κούζμιτς, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, να δέχεται το χειροκρότημα ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα.

* Ο Τσάβι Πασκουάλ δέχεται ξανά το χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού, στην παρουσίαση της δικής του ομάδας και την ανάκρουση του ονόματός του.

* Οι αρχικές πεντάδες των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον, Νίκολς, Φελντέιν, Γκιστ, Καλάθης

Ερυθρός Αστέρας: Ντάνγκουμπιτς, Μίτροβιτς, Τζένκινς, Γιόβιτς, Κούζμιτς

* Ο αγώνας άρχισε

Οι αποστολές των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Κρις Σίνγκλετον, Ντεμέτρις Νίκολς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Πατ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Φελντέιν, Τζέιμς Γκιστ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Νικ Καλάθης (αρχηγός).

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Ράντονιτς): Νέιτ Ουόλτερς, Νίκολα Ρέμπιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Λούκα Μίτροβιτς (αρχηγός), Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Τσαρλς Τζένκινς, Μάρκο Γκούντουριτς, Στέφαν Γιόβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Μίλκο Μπιέλιτσα.

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα