Πρίφτης:«Να κερδίσουμε το στοίχημα της σταθερότητας»

Ο προπονητής των "κίτρινων" Δημήτρης Πρίφτης δεν στάθηκε στην επιβλητική εμφάνιση της ομάδας του ενάντια στην γαλλική Στράσμπουρ, μιας και φέτος είναι ιδιαίτερα ασταθής, και ο ίδιος δεν ξέρει τι να περιμένει κάθε φορά. Προτιμά να είναι συγκρατημένος και να κρατάει μικρό καλάθι ενόψει συνέχειας και του επαναληπτικού στην Γαλλία.

Αρχικά δήλωσε:

“Εχουμε ανάμικτα συναισθήματα έπειτα από μία νίκη σαν τη σημερινή, τέσσερις ημέρες μετά την ήττα

στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παλέψαμε για κάθε κατοχή, παίξαμε πολύ σκληρά και είχαμε πολύ καλή νοοτροπία στο γήπεδο. Μπορούσαμε πάντως να έχουμε πάει καλύτερα στην επίθεση. Εχουμε μία καλή διαφορά, αλλά δεν ξέρω εάν είναι αρκετή. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι στη Γαλλία. Η Στραμπούρ παίζει γρήγορα στην έδρα της, σουτάρει καλύτερα και περιμένουμε πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι εκεί”.

Ο coach του Άρη συνέχισε λέγοντας:

“Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν είμαστε σταθεροί. Αυτό είναι το στοίχημα μας. Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Γι αυτό η πορεία μας δεν είναι φυσιολογική και έχει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της σταθερότητας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα