Πρίφτης: «Να συνεχιστεί η βελτίωση στην επίθεση»

Με ελλείψεις αναχώρησε ο Άρης για την Δανία,προκειμένου να αντιμετωπίσει τους Μπάκεν Μπέαρς.Εκτός αποστολής οι Γιάνκοβιτς,Μπάκνερ και Καββαδάς.Αποτελεσματικότητα ζητά από τους παίκτες του ο Δημήτρης Πρίφτης.

Έτοιμος παρά τις απουσίες ταξιδεύει ο Άρης στην Δανία για το ματς (13/12,19:30) με τους Μπάκεν Μπέαρς για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.O

προπονητής των κιτρίνων,Δημήτρης Πρίφτης περιμένει να συνεχιστεί η βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι Μπέαρς είναι μία επικίνδυνη ομάδα, ανεξάρτητα από τη μέχρι τώρα συγκομιδή της στο Champions League. Είναι μία ομάδα πολύ επιθετική στο transition, η οποία σουτάρει χωρίς δισταγμό και αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο. Εμείς πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι των Δανών, ειδικά στα πρώτα 8-10 δευτερόλεπτα των επιθέσεών τους, στις φάσεις ένας εναντίον ενός. Παρά τις απουσίες μας, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα ριμπάουντ. Η βελτίωση που δείχνουμε στο επιθετικό κομμάτι, απόρροια της ευστοχίας στο μακρινό σουτ και της βελτίωσης στον συντελεστή ασίστ - λαθών, πρέπει να συνεχιστεί και στην Δανία, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Θόδωρος Ζάρας: «Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν έχουμε το περιθώριο να χάσουμε κι άλλο έδαφος στο Champions League και οι εκτός έδρας νίκες έχουν πάντα τη δική τους σημασία. Ο αντίπαλός μας μπορεί να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, όμως μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν προσεχθεί. Οι Δανοί έχουν ένα γρήγορο στιλ, τρέχουν και σουτάρουν πολύ και στη μέρα τους είναι επικίνδυνοι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην αφήσουμε τους Μπέαρς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Η βάση μας και πάλι θα είναι η άμυνα. Στα τελευταία ματς είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, με καλύτερες συνεργασίες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, τόσο στο αυριανό παιχνίδι, όσο και σ’ αυτά που ακολουθούν»

Keywords
Τυχαία Θέματα