Πρίφτης: «Είχαμε ρυθμό»

Αρκετά ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη επί της Ναχαρίγια εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε ρυθμό σε επίθεση και άμυνα, επισημαίνοντας ωστόσο πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, ήμασταν καλοί. Με ρυθμό σε επίθεση και άμυνα. Βέβαια, πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Είχαμε και σήμερα αρκετά προβλήματα, όπως την απουσία του Ζάρα που ανέβασε πυρετό. Κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα με το Λαύριο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη στήριξή

του.», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "κιτρίνων".

Για την Μπάνβιτ, ανέφερε: «Η νίκη της Νίμπουργκ ερμηνεύεται με δύο τρόπους. Μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τη δεύτερη θέση. Από την άλλη, όμως, μπορεί να δίνει προβάδισμα στη Νίμπουργκ. Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα στην Τουρκία, όλους μας προβληματίζουν. Κανείς δεν θέλει αυτό το ταξίδι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε και να παίξουμε. Εκτός αν γίνει κάτι και υπάρξει αναβολή των αγώνων. Είναι δυσάρεστα γεγονότα και στεναχωρούν τους πάντες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα