Τζεντίλε:«Για τίτλους και τρόπαια με τον Παναθηναϊκό»

Η πτήση του Αλεσάντρο Τζεντίλε προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» πριν λίγο με τους οπαδούς του Παναθηναικού να τον περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για να καλωσορίζουν τον Ιταλό γκάρντ/φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 20:40 με 40-50 φίλους των Κυπελλούχων Ελλάδας να τον υποδέχονται στην Ελλάδα. Την πρώτη του εμφάνιση

στους δημοσιογράφους και τον κόσμο έκανε στις 21:25 χαμογελαστός δηλώνοντας:«Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είναι απίστευτο ότι έρχομαι εδώ πάλι μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω να βαδίσω στα βήματα του πατέρα μου. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία με νίκες»

Για τον Τσάβι Πασκουάλ:«Δεν μου είπε πολλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ. Δεν είπαμε τίποτα ξεχωριστό. Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται η ομάδα, βήμα - βήμα. Έχει αρχίσει η σεζόν. Θέλω να δώσω ό,τι μπορώ» .

Από εκεί και πέρα πρόσθεσε:«Είχα μεγάλη εμπειρία με νίκες στο Μιλάνο, ήταν η ώρα να αλλάξω. Αυτή ήταν η στιγμή για μια νέα αρχή. Όταν παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θυμόμουν πάντα τι γινόταν παλαιότερα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω τρόπαια. Αυτό θέλει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ για να νικάω. Πιστεύω πως με χρόνο και υπομονή, θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι θα γίνει μετά την λήξη του 6μηνου δανεισμού του:«Θέλω να είμαι εδώ για περισσότερους από έξι μήνες. Έχω, βέβαια, συμβόλαιο με την Αρμάνι. Θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι. Το ματς με την Αρμάνι θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Ελπίζω να νικήσουμε».

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό:«Όσοι αγαπούν το μπάσκετ ξέρουν την κόντρα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Χαίρομαι που ξεκινάω την πορεία μου στην Euroleague με ματς κόντρα στον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα