Ποια τα κριτήρια επιλογής...για τον Βορρά!!!

Τι σχέση έχει η Αθήνα με τον Βορρά...και δε τι σχέση η Πάτρα, που αν θυμόμαστε καλά από την γεωγραφία που μάθαμε στο σχολείο ανήκει στην Πελοπόννησο...!!!

Είναι πραγματικά εξοργιστικό, και εδώ είναι που η ομοσπονδία θα πρέπει να εξηγήσει τα ανεξήγητα για το γεγονός της επιλογής της ομάδας που θα πρέπει να αγωνιστεί στον όμιλο του Βορρά της Β' Εθνικής. Συγκεκριμένα μετά την εθελούσια πτώση του Ίκαρου Καλλιθέας

στην Β΄Εθνική και την άνοδο της Λιβαδειάς, άνοιξε μια θέση στον Βόρειο όμιλο καθώς έμεινε με 13 ομάδες.

Το αρχικό μας, και ακριβές ρεπορτάζ, έλεγε ότι η ομάδα της Καλλιθέας ερίζει να αγωνιστεί στον Βορρά, ακολουθώντας τις επίσης «βόρειες» Αιγάλεω (2 φορές, με την δεύτερη να την πληρώνει με υποβιβασμό) και Μαρούσι (σώθηκε την τελευταία αγωνιστική), αλλά τις τελευταίες ώρες μας προέκυψε ο Προμηθέας Πατρών!!!

Κοιτώντας τον χάρτη, θα σκεφτεί κανείς και θα πει, ναι γιατί όχι αφού πέρυσι έπαιξε η Δόξα Λευκάδας, ενώ το ίδιο κάνει και το Αγρίνιο στην Γ΄Εθνική, άρα περνώντας την γέφυρα του Ρίο προς το Αντίριο βρίσκεσαι στον βορρά...

Η αλήθεια είναι ότι μόνο γεωγραφικά δεν είναι τα κριτήρια, καθώς οι Πατρινοί, θέλουν να προστατεύσουν την επένδυση τους και να μην μπλέξουν με Κύμη και Φάρο Κερατσινίου στο Νότο, και στο γαϊτανάκι της ανόδου. Ωστόσο, αυτό και μόνο το γεγονός υποβαθμίζει το προϊόν και γεννά ερωτήματα για τα δεδομένα της επιλογής.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Προμηθέας πήρε προβάδισμα και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον Βορρά να παίζει τοπικό ντέρμπι με την Ασπίδα Ξάνθης και την Κομοτηνή!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα