Πλησιάζει το τέλος για τον Ηλυσιακό

Ωρες αγωνίας, που δύσκολα πλέον θα έχουν αίσιο τέλος, ζει ο Ηλυσιακός και είναι ορατό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το πρωτάθλημα της Α2. Τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα των Ιλισίων είναι... βουνό το οποίο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχουν γίνει, δε φαίνεται ικανό να ξεπεραστούν.

Μπορεί στο μυαλό των περισσότερων το βασικό πρόβλημα να είναι το πρόστιμο... μαμούθ ύψους 150.000 πόυ επιβλήθηκε στις αρχές της τρέχουσας σεζόν μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ, του ΙΚΑ

και της εφορίας, όμως δεν είναι το μοναδικό. Υπάρχουν συσσωρευμένα χρέη από προηγούμενα χρόνια, τόσο σε δημόσιες υπηρεσίες όσο και σε παίκτες και έχει δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος. Οσα κι αν καλύπτονται, κάτι καινούργιο εμφανίζεται με συνέπεια τις διαρκείς καταπτώσεις της εγγυητικής και είναι φανερό πλέον ότι ποτέ δεν πρόκειται να επέλθει η οριστική ρύθμιση.

Ο Ηλυσιακός πήρε συνεχόμενες παρατάσεις, ελπίζοντας να ρυθμίσει το φετινό πρόστιμο, όμως όλα δείχνουν ότι πλησιάζει το οριστικό και δυσάρεστο φινάλε. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες εντός των επόμενων ωρών με πρώτους "πληγέντες" σε μια τέτοια περίπτωση τους παίκτες που χωρίς να φταίνει σε κάτι, θα μείνουν εκτός δράσης σχεδόν για μισή χρονιά. Οσο για την απόδοση ευθυνών, αυτή θα ακολουθήσει αν και στα Ιλίσια οι περισσότεροι γνωρίζουν πού θα... απευθυνθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα