Πλησιάζει σε ανατροπή για Λιάπη ο Κολοσσός!

Η απομάκρυνση του Μιχάλη Λιάπη από τον ΠΑΟΚ έχει κινητοποιήσει αρκετούς συλλόγους, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Την ώρα που ο νεαρός γκαρντ μάθαινε πως δε θα παρέμενε κάτοικος Θεσσαλονίκης, ο Κόροιβος ήταν ο βασικός του διεκδικητής, έτοιμος να αποσπάσει την υπογραφή του, αλλά ο Κολοσσός έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Η ομάδα της Ρόδου, έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην υπόθεση της απόκτησης του 21χρονου πρώην διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες, με τον Άρη Λυκογιάννη να θέλει να επεκτείνει τον «κορμό» των ελπιδοφόρων Ελλήνων παικτών που θα έχει στη διάθεσή του, έχοντας προσθέσει σε αυτόν πριν λίγες ώρες τον Κώστα Παπαδάκη. Οι Δωδεκανήσιοι μάλιστα, φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή έχουν το προβάδισμα απέναντι στους Ηλείους, έχοντας καταθέσει μία ελκυστική προσφορά στην πλευρά του Λιάπη, ώστε να μετακομίσει στο «Νησί των Ιπποτών».

Ο ίδιος, αναζητά μία ομάδα όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, μην καταφέρνοντας ποτέ να αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο στο rotation του Σούλη Μαρκόπουλου και φαίνεται πως οι άνθρωποι του Κολοσσού είναι έτοιμοι να τον πείσουν πως το αίτημά του αυτό θα ικανοποιηθεί, κερδίζοντας στη «στροφή» τον Κόροιβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα