Η δύναμη ψυχής του Βιλανουέβα (pics)

Η ασθένεια ενός ανθρώπου, μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους από τον ασθενή, είτε μπορεί να την ξεπεράσει είτε όχι. Σπάνια, όμως, μπορεί να δει κανείς έναν άνθρωπο να θέλει να την «χτυπήσει», κάνοντάς τη τατουάζ και... ευγνωμονώντας την παράλληλα, θεωρώντας πως τον έχει βοηθήσει να βελτιωθεί ως άνθρωπος.

Τέτοια περίπτωση είναι ο Τσάρλι Βιλανουέβα, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια πάσχει από αλωπεκία. Ο έμπειρος φόργουορντ, εκτός από εξαιρετικός παίκτης, είναι κι ένας άνθρωπος με σπουδαία ψυχή, καθώς αποφάσισε να κάνει τατουάζ το όνομα της ασθένειας του, «καθαγιάζοντάς»

τη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Το έκανα για τους αγγέλους μου. Τους αγγέλους του Τσάρλι. Χώρις την αλωπεκία δεν ξέρω που θα βρισκόμουν. Η αλωπεκία είναι μια μεταμφιεσμένη ευλογία και με έκανε αυτόν που είμαι σήμερα. Οπότε τι είναι η αλωπεκία; Ο σκοπός μου στη ζωή. Σιγουρέψου ότι έχεις αλωπεκία και ότι η αλωπεκία... δε σε έχει», έγραψε χαρακτηριστικά, σε ένα πραγματικό μάθημα ζωής που παρέδωσε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Finished piece. Did it for my angels. Charlie's Angels. Without having Alopecia I don't know where I would be. Alopecia is a blessing in disguise and it made me who I am today. So What is Alopecia? My purpose in life. #wearwithpurpose #inklife #alopeciaapparel #alopeciaawareness #tattoo #whatisalopecia #charliesangels

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Charlie Villanueva (@cvbelieve) στις Αύγ 3, 2016, 6:18πμ PDT

"Make sure you have Alopecia and Alopecia doesn't have you" #charliesangels #whatisalopecia #tattoo #alopeciaawareness #alopeciaapparel

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Charlie Villanueva (@cvbelieve) στις Αύγ 3, 2016, 2:23μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα