Πήρε το «ροντέο»... κι ελπίζει η «Γαλατά»! (vids)

Σε έναν αγώνα με χαρακτήρα «ροντέο», λόγω και των επεισοδίων που υπήρξαν και ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, η Γαλατάσαραϊ κέρδισε με 65-63 την Φενέρμπαχτσε και πήρε «παράταση ζωής», μειώνοντας τη μεταξύ τους ημιτελική σειρά σε 2-1. Στο συγκλονιστικό φινάλε της αναμέτρησης, ο Κώστας Σλούκας ήταν εκείνος που δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στους φιλοξενούμενους, αστοχώντας βέβαια σε πολύ δύσκολο σουτ από μακρινή απόσταση, με την εκπνοή.

Οι δύο πλευρές ισορροπούσαν σε «χαλαρό σχοινί» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους

παίκτες του Εργκίν Αταμάν να έχουν στο κρίσιμο σημείο της τελευταίας περιόδου, μια μικρή απόκλιση από τους αντιπάλους τους. Παρότι η Φενέρ επέστρεφε από τις διαφορές που η «Γαλατά» επιχειρούσε να «χτίσει», η τελευταία έβρισκε απαντήσεις στα πρόσωπα του ΜακΚόλουμ, του Γκιουλέρ ή του Ντέιβις για να παραμένει στη θέση του «οδηγού». Μπαίνοντας στο τελευταίο λεπτό, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, με τον Σλούκα να έχει μειώσει από τη γραμμή των βολών σε 62-61, αλλά τον Μπογκντάνοβιτς να αστοχεί σε ντράιβ στα 24".

Το «σάστιμα» από αυτό το άστοχο σουτ, οδήγησε τους φιλοξενούμενους στο να κάνουν φάουλ μόλις στα 6 δεύτερα πριν την εκπνοή, κάνοντας έξαλλο τον προπονητή τους. Ο Σιλμπ ήταν ψύχραιμος, όπως και ο Ντίξον ένα δευτερόλεπτο αργότερα. Είχε έρθει η σειρά του ΜακΚόλουμ, ο οποίος αστόχησε στη δεύτερη βολή και ο Μπογκντάνοβιτς πήρε το ριμπάουντ. Η μπάλα πήγε στον Σλούκα, ο οποίος ωστόσο είχε μια πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς η απόσταση με το καλάθι ήταν πολύ μακρινή. Το σουτ ήταν άστοχο και η «Γαλατά» πανηγύρισε δεόντως τη μείωση της σειράς.

Bir derbi galibiyeti klasiği... pic.twitter.com/6oGEJjRo6y

— Galatasaray Basket (@GSBasketbol) 29 Μαΐου 2016

Galibiyet üçlüsü @Slasme! pic.twitter.com/To6uF4zN8c

— Galatasaray Basket (@GSBasketbol) 29 Μαΐου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα