Πήρε Πάνου, «φουλάρει» για κοινοτικό

Η απώλεια της ανόδου του Ηρακλείου στην Basket League, δεν πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι πριν την εκκίνηση της διαδικασίας της κατάθεσης φακέλων και της απόφασης για κάλυψη της θέσης της Κηφισιάς, είχαν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό το μεταγραφικό του σχεδιασμό. Η συνέχεια δόθηκε ήδη από σήμερα (14/9), με την κρητική ομάδα να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σπύρο Πάνου και να τον εντάσσει στο ρόστερ της, εν όψει της επόμενης Α2.

Ο 24χρονος σέντερ, αγωνιζόταν την

περασμένη σεζόν στο Ψυχικό, βοηθώντας το καταλυτικά στο να κερδίσει την παραμονή του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και τις τελευταίες μέρες, πραγματοποιεί προπονήσεις με το σύνολο του Βασίλη Ράλλη. Ο Έλληνας τεχνικός, πείστηκε για τη δυνατότητα προσφοράς του στο σύλλογο και άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, ενισχύοντας έτσι την φρόντ-λάιν του Ηρακλείου.

Ταυτόχρονα, οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται για την απόκτηση κοινοτικού παίκτη στην ίδια θέση. Ο κόουτς Ράλλης, θέλει να δει ενισχυμένη τη γραμμή ψηλών σε σπουδαίο βαθμό, προκειμένου να φανεί ανταγωνιστικό το Ηράκλειο στην επόμενη Α2 και αναζητά μία λύση που θα κάνει τη διαφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα