Με αρκετές απουσίες η ΤΣΣΚΑ, αποθέωση για Ιτούδη

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει τους φιλικούς αγώνες στην χώρα μας, με την ΑΕΚ σήμερα (14/9) να παίρνει σειρά. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα παραταχθεί πάντως με αρκετές απουσίες απέναντι στην Ένωση, με μερικούς εξ αυτών να υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμού και άλλους να έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.

Στην πρώτη κατηγορία,

ανήκουν οι Κάιλ Χάινς, Τζόελ Φρίλαντ και Πάβελ Κορόμπκοφ, οι οποίοι δεν μπορούν να βρεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο», πραγματοποιώντας τη δική τους θεραπεία. Από τη δική τους πλευρά, οι Αντρέι Βοροντσέβιτς, Σέμεν Αντόνοφ και Ντμίτρι Κουλάγκιν, βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ρωσίας, η οποία είναι έτοιμη να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Ευρωμπάσκετ.

Η δωδεκάδα της «ομάδας του στρατού», κάπως έτσι, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Ντε Κολό, Τεόντοσιτς, Όγκουστιν, Μαλέικο, Φριτζόν, Τζάκσον, Λαζάρεφ, Χίγκινς, Γκαβρίλοφ, Χριάπα, Κουρμπάνοφ, Βόστρικοφ.

Παράλληλα, την τιμητική του είχε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον προπονητή της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δύο ομάδων, επίσης, ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε το «θερμό» χειροκρότημα από τους φίλους της «Βασίλισσας», σε αναγνώριση της αξιοσημείωτης επιτυχίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα