Πέτγουεϊ: «Όποιος το θέλει περισσότερο» (vid)

Με πολλές καλές εμφανίσεις ολοκλήρωσε το Gloria Cup ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Μπρέντ Πέτγουεϊ, με τον Αμερικάνο φόργουορντ σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube να τονίζει ότι πρωταρχικό ρόλο στους φετινούς «ερυθρόλευκους»

θα παίξει η άμυνα και η ταχύτητα ενώ αναφορικά με το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 8/10 επισήμανε πως θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο.

Αναλυτικά τόνισε:

Για τα συμπεράσματά του από την παρουσία του Ολυμπιακού στο «Gloria Cup»: «Τα συμπεράσματα είναι ότι μπορούμε να επιστρέψουμε ύστερα απ’ ένα δύσκολο που είχαμε την προηγούμενη μέρα κι αυτό είναι μεγάλο, να ξέρεις ότι μπορείς να μην έχεις ένα καλό παιχνίδι, αλλά να είσαι ικανός να επιστρέψεις και να παίξεις καλά».

Για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν: «Αυτή τη σεζόν ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε το ρυθμό μας και την ταχύτητά μας μας περισσότερο. Να πηγαίνουμε πάνω, κάτω στο γήπεδο. Και η σκληρή άμυνα θα είναι πάντα κυρίαρχη. Να είμαστε ικανοί να σταματάμε τον αντίπαλο στην άμυνα για να μπορέσουμε να τρέχουμε, χρησιμοποιώντας την αθλητική μας ικανότητα».

Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 08/10: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι νωρίς και για τις δύο ομάδες, οπότε θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει. Και οι δύο ομάδες θα έχουν άλλες τακτικές και συστήματα γιατί έχουμε τραυματισμούς. Αλλά όπως είπα θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο. Θα είναι χωρίς φιλάθλους, οπότε θα είναι περίεργα, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα